Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

22 lata i dziewica, co o tym mysli dojrzaly facet?

Polecane posty

Gość gość

Panowie, jakie macie podejscie?

Gość gość
Ze jest glupia i ma kompleksy skoro pyta sie o to na forum

Gość gość
Ja mam 20ścia, mój facet 30ści... Nie chciał się ze mną kochać, kiedy mu powiedziałam, że jestem dziewicą, nie wiem przestraszył się czy co... Na początku bardzo mnie to zabolało, bo powiedział, że nie będzie się bawił i przebijał, bo dla niego to żadna przyjemność patrzeć na mój ból, ale dopiero po prawie roku przekonał się do mnie i teraz jesteśmy w cudownym związku. Sam nie wierzy teraz jakie miał podejście do mnie i bardzo tego żałuje... Ale mniejsza o to. Jeżeli facet jest naprawdę dojrzały to pierwsza jego myśl powinna dotyczyć tego, że potrafisz się szanować i nie traktujesz swojego tyłka jak zwykłą rzecz, którą oferujesz byle komu :) głowa do góry

Gość gość
Dziękuję ;-)

Gość gość
Przestańcie się rozczulać nad dziewictwem. Zaliczyłem kilka dziewic i tylko jedna cofała się z tyłkiem przed wejściem w nią. W pozostałe wjechałem jak do garażu i zachowywały się podobnie jak te zjeżdżone.

Gość gość
Ja jako kobieta wcale się nad nim nie rozczulałam. Naprawdę kawałek błonki to żadne halo, a jak przyjdzie pierwszy raz to przeszkadza, bo tylko większy stres jest i właśnie ze względu na to... Dziewice też odczuwają pociąg seksualny, a czasami nawet większy, więc dlaczego miałyby się przed Tobą cofać? Strach przed bólem ok, ale podniecenie jest jednak większe, a im starsza kobieta, tym bardziej będzie się tym przejmować co pomyśli doświadczony facet, bo tak jak napisałam, mój na początku nie chciał się ze mną kochać, właśnie dlatego, że byłam dziewicą.

Gość gość
Sory, że tak brutalnie do tego podszedłem, ale tak naprawdę ciężko jest odróżnić dziewicę od tych które mają to za sobą.Chyba, ze wcześniej uprzedziły. Wtedy wiadomo, ze delikatniej podchodzi się do temu by nie spowodować urazu

Gość gość
Spoko, ale to prawda, że im bardziej facet doświadczony i wie z jaką kobietą ma do czynienia to nie ma jakiejś ogromnej różnicy :)

Gość gość
Jako facet powiem, że 22 letnia dziewica to unikat, biały kruk lub zakompleksiona szara mysz.Może jeszcze zakonnica, chociaż znam takie , co nieźle używają życia i dobre są w te klocki.

Gość pogadamy
napisz rafik_1984@o2.pl

Gość gość
Po roku dopiero się przemógł żeby przebić, bo miał opory. Nie każdy facet uważa dziewicę za jakiś cud, czytaj ze zrozumieniem... A poza tym jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie mieszaj dziewczynie w topiku.

Gość gość
Dziewice w tym wieku nie istnieją. Udawać dziewicę to mogą, ale nie istnieją. 18 lat to góra, w tym wieku ostatnie tracą cnotkę.