Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinamalinowa9

przytylam 13kg w 7 miesiecy depresja mnie tuczy

Polecane posty

Gość malinamalinowa9

rok temu rozstałam się z chłopakiem po 10 latach ( mam teraz 27) to była pierwsza miłość trwała 10 lat.. nie układało się nam ostatnie 2 lata aż w końcu poznał inna i zostawił mnie dla niej.. pierwsze miesiące brałam antydepresanty i było ok lecz musiałam w czerwcu je odstawić i sie zaczęło objadanie wieczorami żeby zabić ból chwilą przyjemności która trwałą podczas jedzenia eh i teraz z 57kg zrobiło się prawie 70kg jestem załamana, zapisałam sie na siłownie i zumbe przez miesiac chodzilam ale po co skoro i tak w tajemnicy się objadam gdy nikt nie widzi oszukując tym siebie i innych.. nie wiem co robić, nie pracuje bo jeszcze studiuję dziennie ostatni rok ale nie jestem nawet w stanie pisać prace mgr nie pisze nic nie robie do szkoły też chodze 2 dni w tyg bo czasami mam dni ze po 3-4 dni nie wychodze w domu tylko leżę i sobie jem w łóżku siedząc na komputerze.. właśnie mija rok a czas nie leczy ran yh kiedy to minie ?

Gość gość
minie jak ktos cie walnie w ten pusty łeb!!! ogarnij sie!!! skoro studiujesz to nie jestes jakas tepa dzida!!! poukladaj sobie w glowie to i owo i wyznacz priorytety szkoda twojego zycia i zdrowia na rozpamietywanie czegos co jak widzisz mimo 10 lat nie mialo sensu