Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie zachowanie sugeruje że on nie traktuje mnie powaznie?

Polecane posty

Gość gość

Spotkania tylko w weekend, po spotkaniach w tygodniu niby codzienny kontakt ale to jest z reguły jeden sms na dzień dobry i życzenie dobrego dnia. Zadzwoni raz na dwa , trzy dni i też na chwilę w drodze z pracy do domu. Nie umiem go rozgryźć, nie czuję że mu zależy. A może ja oczekuję za dużo i za szybko. Może niektóre związki tak powoli się rozwojają?

Gość gość
Pozwólcie też facetom mieć własne życie. A jak wam tak zależy na częstszym kontakcie, to odezwijcie się same, zaproponujcie coś. A nie wiecznie na gotowe.

Gość gość
Nieraz po spotkaniu czekam na jakiegoś miłego sms, ale się go nie doczekuję. Ale głownie brakuje mi intensywniejszego kontaktu, pamiętam swój poprzedni związek to początek był bardzo intensywny. Nawet nie musiałam się zastanawiać czy mojemu ex zależay bo to czułam. teraz tego nie czuję, brakuje mi jego zaangażowania. Moje pytanie jest takie- czy z takich ostrożnych początków może coś poważnego wyniknąć czy lepiej sobie odpuścić od razu?

Gość gość
gość dziś Pozwólcie też facetom mieć własne życie. A jak wam tak zależy na częstszym kontakcie, to odezwijcie się same, zaproponujcie coś. A nie wiecznie na gotowe. X Nie chcę go mieć 24 h na dobę, ale dla mnie ten sporadyczny kontakt i spotykanie raz na tydzień to za mało. Znamy się 2 miesiące , więc tez nie chcę się narzucać ale wydaje mi się że jak facetowi zależy to wychodzi z częstszą inicjatywą spotkań. A jeśli już nie spotkań to dzwoni częściej niż raz na 2/ 3 dni żeby porozmawiać ze swoją kobietą.

Gość gość
Dlaczego odezwanie się do niego z jakąś propozycją nazywasz narzucaniem się? Co to za głupia "moda" i tanie wytłumaczenie wielu księżniczek. Korona z głowy spadnie?

Gość gość
Takie zachowanie z jego strony sugeruje,ze jesteś dla niego .......raczej kołem zapasowym albo koleżanką bo motyli w brzuchu to on raczej nie ma

Gość gość
potwierdzone przez naukowców. Im bardziej kobieta pokazuje, że zależy jej na facecie tym ten bardziej przestaje sie starac bo wie, ze ona jest juz jego i starac sie nie musi.

Gość gość
22:02 tylko że ja nie mam ochoty bawić się w kotka i myszkę

Gość gość
Potwierdzone przez naukowców. Im bardziej kobieta pokazuje, że zależy jej na facecie tym ten bardziej przestaje sie starac bo wie, ze ona jest juz jego i starac sie nie musi. x Możesz wkleić choć jeden link na poparcie tych bredni?

Gość gość
głupie gierki które mogą zniszczyć relację,nie chciałabym być z kims kto ucieka i się odsuwa gdy mi na nim zależy,dorośnij gościu