Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zaprosić kolegę na studniówkę

Polecane posty

Gość gość

mam kolegę, 4,5 roku starszego. kolegowaliśmy się jak byliśmy mali (nasi rodzice to nasi znajomi), potem kontakt nam się trochę urwał. niedawno byliśmy razem na weselu u znajomych (on był zaproszony i ja też a jako że żaden z nas nikogo nie miał poszliśmy razem) i to było jakoś pod koniec sierpnia. znów nam się kontakt urwał. dzisiaj do niego znów napisałam na fb z pytaniem o matury (chociaż to był pretekst żeby jakoś nie wyskoczyć od razu) i teraz on mi odpowiedział i zastanawiam się czy nie zaprosić go na studniówkę (bo nie mam z kim iść). czytałam opinie na necie że przez facebooka to nie wypada ale po pierwsze- on studiuje i jest dość daleko po 2- ja mam maturę i nie mam czasu spotykać się ze znajomymi bo mam napięty grafik po 3- ja tam bym się ucieszyła jakby jakiś chłopak zaprosił mnie przez fb na studniówkę więc nie sądzę żeby chłopaki był na to bardzo wrażliwi skoro ja nie jestem ale powiedzcie co o tym sądzicie? bo jak nie przez fb to telefonu do niego nie mam, net najwygodniejszy

Gość gość
pocztuwkę mu napisz, to bardzo romantyczne. Mój chlop na pierwszą randkę zaprosił mnie pocztuwką (mieszkalimy 50 km dalej)

Gość judgementcrematorium
Studniówka i polonez są dla plebsu i gminu polaczkowego! Debiliada największa matury ma i najsłabsze i najprostsze studia!

No pewnie, ze tak mozna, po co w koncu mamy te wszystkie internetowe mozliwosci i "ulatwienia". Napisz mu, ze nie masz do niego numeru, dlatego zapraszasz mailowo. Osobiscie nie uzywam fb, ale kazda metoda dobra, gdy sie nie ma numeru ;) ja bym tu nie widziala problemu