Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która z Was poszła z wychowczego na L4 wdrugiej ciąży?

Polecane posty

Gość gość

która z Was poszła z wychowczego na L4 w drugiej ciąży? kończy mi sie wychowawczy, ale do pracy wrócić nie mogę, bo jest to związane z farbami, lakierami i chemikaliami. jestem w ciąży z drugim dzieckiem, a za 3 mies. koniec wychowawczego. mogę przejść na zwolnienie?

Gość gość
Nie ma takiej opcji. Po wychowawczym nie należy ci się l4. Musiałabyś wrócić do pracy i przepracować min miesiąc

Gość gość
Nie wprowadzaj dziewczyny w błąd. Możesz spokojnie przejść.

Gość gość
co za bzdury, spokojnie l4 mozesz dac:) mozesz teraz przerwac macierzynski wysyłasz pismo i po 30 dniach wracasz do pracy i i dajesz l4,ja wróciłam na tydzien do pracy i poszłam na l4

Gość gość
Niedawno przeszłam z wychowawczego na l4, więc wiem co piszę. Możesz pierwszego dnia po wychowawczym przynieść zwolnienie. Możesz też przerwać wychowawczy i iść na l4, ja tak zrobiłam. W tym celu miesiąc przed planowanym powrotem piszesz pismo zrwacam się z uprzejmą prośbą o przerwanie wychowawczego z dniem i tu data a w dzień powrotu dajesz l4. Nie musisz nic przepracować.

Gość gość
Ja tak ciągnę od państwa 4 ciążę i zanosi się na kolejną :) Jestem szmatą i jestem z tego dumna.

Gość gość
dzięki dziewczyny za odp., czyli mogę, wiec tak zrobię bo wyjścia nie mam, a powietrzem dzieci nie nakarmię.

Gość gość
czy któraś z WAs tak zrobiła?

Gość gość
Ja tez tak zrobilam