Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość załamany i zakochany

Seks z żonatym bez zobowiązań i konsekwencji?

Polecane posty

Gość załamany i zakochany

Seks z żonatym bez zobowiązań i konsekwencji? Poznałem wspaniałą wolną kobietę i było nam ze sobą dobrze. Po czasie dowiedziałem się, że gdy została wdową związała się ze swoim partnerem z młodości tylko na seks. On był żonaty i dzieciaty. Spotykali się 2 razy w miesiącu tylko dla seksu przez ponad 2 lata. Mnie oszukała i powiedziała, że od śmierci męża z nikim nie była. Powiedziała, że skusiła się tylko raz bo miała wielką potrzebę. Gdy zagłębiłem się w to okazało się, że mnie okłamała. Przez cały ten okres ich związku szukała dla siebie partnera na stałe. Nawet opowiadała mu o poznanych facetach. Jednak żaden nie przypadł jej do gustu. O mnie też mu opowiadała. Ponoć do momentu gdy do niej przyjechałem i zamieszkaliśmy razem. Poznała nas wspólna znajoma przez internet. Czuję się zdradzony i oszukany gdyż romansując ze mną i pisząc słodkie słówka jednocześnie uprawiała seks z innym. Mówi mi, że od kiedy zamieszkaliśmy razem z nim zerwała i nigdy nic do niego nie czuła. Ponoć taki mieli układ.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować