Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesu

jutro nastąpi koniec tego świata wiecie już o tym?

Polecane posty

Gość Jesu

Jutro koniec świata , kto już wie padł na kolana, kto jeszcze nie korzysta z tego świata na swa zgubę. Nic już na to nie poradzicie, to już koniec. kropka. do zobaczenia.

Gość Jesu
Tej nocy nastąpi wielka walka Boga z szatanem. Będziecie to widzieć na niebie. Po tej walce już nie będzie żądnego powodu by zachować ten świat

Gość gość
A wiesz, ze takie coś można zgłosić i łatwo Cie namierzą ? Bo siejesz zamęt, ktos bardzo wrażliwy mógłby zrobić sobie przez to wiele krzywdy.

Gość gość
A co jeśli autor miał widzenie?

Gość gość
No wlasnie,ogarnij sie autorze :O

Gość gość
prędzej zatwardzenie a nie widzenie

Gość gość
jestem na kafe od 11 lat i tu srednio konce swiata nastepuja wedlug jakichkolwiek przepowiedni (najbardziej mi utknela ta tej baby jagi z jakiejs wiochy w rosji czy jakims uzbekistanie, chyba dlatego, ze tym kafe zylo caly czas dobre 3 miesiace) srednio 2 razy w roku, najczesciej przed koncem roku w okolicach listopada, z nasileniem na grudzien i po nowym roku zalwszcza w calym styczniu 😴

Gość gość
Czopku jeden zes sie naczytal glodnych kawałków z Nostradamusa i teraz piertolisz glupoty,zauważ jednak ,że on sam koniec przepowiedzial za jakies prawie dwa tys lat :p i jeszcze jedno ten uklad planet to fake , owa data przypada na koniec grudnia.

Gość gość
A jutro beda znaki na niebie... :p serio,może nad naszymi głowami pojawic sie zorza w zwiazku z przewidywana na jutro silna burza magnetyczna :)

Gość gość
autorku czapeczke zakladaj na lepetyne bo sloneczko ci szkodzi

Gość gość
Żadnego końca świata dziś nie będzie, bo w Tokio jest już jutro.

Gość gość
I tacy idioci są przyszłością narodu a potem dziwota że durnych sieją co nic nie rozumieją.

Gość gość
Jesienna depresja trzyma dobrze :-p

Gość gość
gość wczoraj jestem na kafe od 11 lat i tu srednio konce swiata nastepuja wedlug jakichkolwiek przepowiedni (najbardziej mi utknela ta tej baby jagi z jakiejs wiochy w rosji czy jakims uzbekistanie, chyba dlatego, ze tym kafe zylo caly czas dobre 3 miesiace) srednio 2 razy w roku, najczesciej przed koncem roku w okolicach listopada, z nasileniem na grudzien i po nowym roku zalwszcza w calym styczniu spioch.gif xxx pamiętam to :D :D Ale dalej jestem zdania, że to co robi autor tego oto wątku podlega zgłoszeniu, mało jest ludzi ktorzy biorą wszystko na poważnie ?

Przykro mi, ale koniec nie nastąpi jutro, gdyż muszę rano pójść kupić sobie ser. W innych okolicznościach ok, ale akurat mam na ser wyjątkową ochotę, a zatem koniec świata musi być raz jeszcze przesunięty na inny termin.

Gość gość
Jak durnora bierze takie gadanie na poważnie to zasługuje żeby się bać i cierpieć. Jak się powieszą to nie zrobi różnicy. Na każdego wisielcza rodzi się przynajmniej z 20 następnych p/i/e/r/d/o/l/c/ó/w. Każdego z nich zgłosisz? To powodzenia !