Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj ojciec porwal malego Fabiana

Polecane posty

Gość gość

na pewno slycszalyscie. Mialam wyrobione zdanie o "porywaczach", ale po oberjrzeniu nagran tego ojca w INternecie, zmienilam zdanie. Wychodzi na to, ze matka regularnie malego bije

Gość gość
może tak, może nie. a skąd wiesz, ze ojciec mówi prawdę

Gość gość
obejrzyj nagrania w Internecie, dziecko notorycznie placze i widac slady bicia, siniaki, zadrapania. JUz jako poltoraroczne dziecko pokazywal na glowe, szlochal i mowil "mama bije".

Gość gość
może tak, może nie. Wszystko mo zna zmanipulowac jak sie chce. Sprawa jest medialna, ktos to zbada. Jeśli boła to odpowie za to. Natomiast daleka jestem od ekscytacji bez rzetelnej wiedzy

Gość gość
Dziecko jest juz na tyle duże, że samo powie kto go bije

Gość gość
Dziecko jest juz na tyle duże, że samo powie kto go bije

Gość gość
poltorarocznego dziecka nie mozna zmanipulowac !!!!

Gość gość
Wierze ojcu tego chłopczyka

Gość gość
Imię dziecka wiele wyjaśnia ... Ostatni o17 letnia mamusia porzuciła na mrozie małego Nikodema .

Gość gość
Nikodem fajne imię

Gość gość
Niestety coraz populraniejsze w środowisku Nikolek Sandr Brajanków i Sebów ..

Gość gość
A u Kowalskich zupa była za słona, Kowalski zrobił awanturę, dzieciak poszedł z nieodrobionymi lekcjami do szkoły a matka w tango. Wiecie co mnie wkurza? Te epatowanie społeczeństwa "porwaniem", szum medialny - co znieczula ludzi na prawdziwe zagrożenia, gdy okazuje się że rodzice się nie porozumieli i jeden zabrał dziecko a drugi wrzeszczy do policji i mediów o "porwaniu". To nie są sprawy kryminalne a dla sądów rodzinnych i nie takie w które obcy powinni wściubiać nosy lub być nimi męczeni.

Gość gość
Dokladnie, idiotyczne te "porwanie " :/ Rodzic nie porywa swojego dziecka, chocby skłocony z drugim rodzicem..

Gość gość
Sprawa śmierdzi i tyle. Ja temu ojcu nie wierzę, facet jest niepoczytalny. Odebrano mu prawa za przemoc, a starsza córka znać go nie chce. To o czymś świadczy.

Gość gość
Podobno nowy facet tej mamuski to jakis kuzyn kopaczowej.

Gość gość
jeżeli sądy robiły by swoje to do takich sytuacji by nie dochodziło . kilka lat temu moja siostra też utrudniała kontakty syna z ojcem , notorycznie krzyczała na niego , zdarzały się kary cielesne za nic, aż w końcu sprawa skończyła się w sądzie i dziecko zamieszkało z ojcem. byłem w sądzie jako świadek i zeznałem przeciwko swojej siostrze . teraz mój siostrzeniec jest szczęśliwy i częściej odwiedza mnie niż swoją matkę !!!

Gość gość
Matki polki kafeterianki sie zlecialy. Wyjasnijcie mi, jak mozna porwac wlasne dziecko? Porywa sie obcego czlowieka! Pozatym wieszacie z gory psy na ojcu broniac matke tym ze nue wiecie jak jest naprawde. ALEOJCIEC PEWNIE KLAMIE.Jak nie wiecie to po co z gory zakladacie ze ojciec jest zly? Kobiety sa zlosliwe, nieraz utrudniaja kontakty ojcu, i nie zawsze sa dobrymi matkami. Ja sama mam znajoma co poniewierala swoim synem do czasu az nie zaczal mowic. Nieraz ja opier...m jak tak mozna dziecko traktowac.i co? Ojciec nic nie wie do dzis. Dzieciak zaczal mowic ale nigdy sie nie wygadal.ja bylam juz u progu poinformowania go ale usiadla z dupa i zaczela dziecko normalnie traktowac.

Gość gość
Chodzi o tego ojca, który zamieszczał już od dawna filmiki na YouTube z nagraniami audio jak matka krzyczy na dziecko i je wyzywa? Jeśli tak to sory, ale jak można zmanipulować takie nagranie? Zatrudnić aktorkę o takim samym głosie jak matka? W tle słychać rozpaczliwy płacz dziecka a płaczu dziecka też nie da się zmanipulować. Jeśli dziecku ma byc lepiej z ojcem to dobrze że je zabrał, nawet jeśli zrobił to niezgodnie z prawem.

Gość gość
W polsce panuje jakis dziwny klut matki polki. Nie wazne jaka ta matka jest, zawsze bedzie lepsza od ojca. A jest to bledem. Nie da sie tego zaszufladkowac. Raz lepszy bedzie ojciec raz matka.

Gość gość
Ludzie, jest tyle ważniejszych wiadomości w tej chwili, a wy się jaracie jakąś podrzędną sprawą rodzinną... Widać gołym okiem jaki przekrój społeczeństwa siedzi na tym forum. Ciemna masa...

Gość gość
To jest ojciec , który przełamuje stereotypy - każdy rozumny rodzic wie o co mi chodzi . Szkoda tylko że dorosłe osoby , potrafią tak krzywdzić swoje pociechy (w tym przypadku wydaje się być tą złą matka). Szkoda , że polskie prawo i sądownictwo rodzinne tak bardzo kuleje . Wiem co piszę ponieważ ciągle mam styczność z podobnymi sytuacjami .

Gość gość
ale koleś musi mieć mocną psychikę , , , inny tata zapłacił by alimenty i nic by nie robił a tu akcja jak z filmu .... mama myślała że jest właścicielką dziecka , ale tato pokazał że syn ma dwoje rodziców. BRAWO tata , tak trzymaj .

Gość Tasmanska
troche znam glebiej sprawie od prawie roku i z tego co wiadomo i juz nie ukrywalne, to ze matka stosowla przemoc wobec rocznego dziecka, cos miala na bakierz deklem, byla niestabilna emcjonalnie, wiectakie dziecko lepiej bedzie miec z ojcem, moze nie idealnym ,ale ta kobieta -matka nie powinna miec wladzy wychowawczej