odchudzanko111 0 Napisano Listopad 25, 2015 dodaję ten sam temat, bo wczoraj przez pomyłke umieściłam w złym dziale. Wklejam posty swoje z wczoraj i dziś: Cześć kobietki, od dzis zaczynamy się wspolnie z koleżanką odchudzać, same rozpisujemy dietę, może nie idealną, ale szybko chcemy schudnąć dosyć.:) KTO SIĘ PRZYŁĄCZA? Menu na dzis:) (będę dodawać codziennie) ŚNIADANIE: szklanka koktajlu z jarmużu, szpinaku, brokułów i kiełki, na kefirze. II ŚNIADANIE: 2 jajka gotowane OBIAD: porcja gotowanych szparagów KOLACJA: 1 gotowane jajko, koklajl jak na śniadanie Zapraszam do wspólnego odchudzania i wzajemnego motywowania, pozdrawiam :) Wczorajszy dzień poszedł pięknie, poza lekkim osłabieniem.:) Dzisiaj dzień drugi ŚNIADANIE: koktajl z jarmużu, kiełków i z pestkami słonecznika, z kefirem II ŚNIADANIE: wafel ryżowy z jarmużem, plastrem chudej szynki i kiełkami OBIAD: gotowany kalafior + 2 jajka na twardo KOLACJA: jeszcze nie wiem, 2 jajka/ mały jogurt naturalny. Do tego pijemy kawę z odrobiną mleka, lub herbatę, oczywiście bez cukru. Odchudza się ktoś tutaj? Ja czuję się już nieco lżej, samopoczucie świetne, a jedzenie pyszne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach