Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osocze bogatopłytkowe GPS

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, czy faktycznie to osocze bogatopłytkowe ma takie cudowne właściwości? Czy rzeczywiście to działa odmładzająco? Na co pomaga najlepiej? Gdzie robiliście?

Gość gość
Ja sobie robiłam w Klinice BBC na Ursynowie właśnie ostrzykiwanie osoczem bogatopłytkowym - czyli wampirzy lifting. Trochę faktycznie bolało, ale było znieczulenie więc naprawdę dało się wytrzymać. Za to efekty są spektakularne! Wyglądam naprawdę młodziej!

Gość gość
Bardzo dobre jest też Centrum Medyczne SKJ w Wilanowie. prowadza tam terapię osoczem bogatopłytkowym i to nie tylko przeciwzmarszczkowo, ale tez przeciw wypadaniu włosów!

Gość gość
A ja polecam Klinikę Urody i Pięknej Sylwetki na Bemowie. Robią tam zabiegi osoczem bogatopłytkowym typu Regeneris oraz GPS.

Gość Rosualda
Jeśli interesuje Cię ten zabieg to najpierw warto zaczerpnąć kilu informacji, np. https://portal.abczdrowie.pl/osocze-bogatoplytkowe-hit-czy-kit Ja dużo czytałam a potem poszłam na konsultacje i... ostatecznie się zdecydowałam. Tylko ja miałam problem z wypadaniem włosów, i ten zabieg naprawdę mi pomógł, a wcześniej próbowałam już chyba wszystkiego. Idź na konsultacje i dopiero wtedy podejmij decyzję.

Gość gość
mam pytanie do forumowiczek, gdzie w Gorzowie Wlkp. można zrobić ten wampirzy lifting, czy któraś robiła i u kogo, proszę o opinie o zabiegu i na co był robiony, szcególnie interesuje mnie biust

Gość Odetta223
Ja jestem po takim zabiegu wampirzego liftingu z wykorzystaniem osocza bogatoypłkowego w Dzięgielewska instytucie Oka i nie żałuję ;) efekty sa super ;) Myślałam wczęsniej nad wypełnianiem zmarszczek kwasem, ale w ostatecznośc***adło na wampirzy lifting.

Gość malgorzata

Ja do wampirzego liftingu polecam Angel System. Jestem po zabiegu z wykorzystaniem tego urządzenia i uważam, że naprawdę warto. Dzięki niemu osocze jest bardziej skoncentrowane, a przez to też skuteczniejsze, co widzę po efektach. I nie ma też potrzeby tak częstego powtarzania zabiegu, jeden w roku wystarczy.

Gość Kasia

A gdzie najlepiej we Wrocławiu wybrać się na taki zabieg?

Gość Agnieszka

bardzo dobra jest klinika Esderm. Naprawdę polecam, chodzę tam od paru miesięcy i jestem bardzo zadowolona.