Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupia byłam

Polecane posty

Gość gość
nie ślub nie był,moim priorytetem...wręcz przeciwnie...poprostu kilka lat chodzenia i zakochałam się bardzo i postanowiliśmy się pibrać...a przed ślubem miałam wątpliwości właśnie przez seks i częste kłótnie

Gość acordeon
To może powiesz i mi jaki mam:)

Gość gość
acordeon no wyczułam pieszcząc a za jakiś czas zapytałam go i potwierdził

Gość acordeon
Kłótnie były,są i będą częścią każdego związku nie ma związków idealnych,a seks czasami zauroczenie przyćmiewa wady

Gość gość
tak o te pieszczoty i dotykania mi chodzi najbardziej i o orgazmy którym prawie nie mam

Gość acordeon
To co piszesz jest niedorzeczne jak można coś takiego stwierdzić?Jeszcze nigdy żadna kobieta nie spytała mnie o rozmiar!,a już na pewno nie powiedziała ooo masz 10cm bo czuje

Gość acordeon
Chyba muszę się czegoś mocniejszego napić bo nie dowierzam

Gość acordeon
Zimny jakby go nie czuła to by dopiero była lipa

Gość gość
Zapytałaś ukochanegi faceta czy ma małego???? Naprawdę??? To może nie bądź zdziwiona, że przyznał, iż nie lubi wilgoci.

Gość gość
acordeon a ile czasu chodziłeś z kobietą? ja z nim jestem ładne pare lat ... nie pytalam o to od razu ale po kilku latach ...po kilku latach to sie człowiek nie czai i pyta ;-) a wcześniej to poprostu przevzuwałam ze tyle ma no bo jak nie można przesuwać paluszkami i policzyc centymetrów przeciez można. Tylko na poczatku związku nie myślałam o jego centymetrach tylko po kilku latach bo wczesniej to byłam taka zakochana ze mialam to gdzieś ;-)

Gość gość
on mi wcześniej mówił ze nie lubi wilgoci niz ja zapytałam o rozmiar..

Gość gość
A czy Twój mąż ma komleks z tego powodu? Czy tylko Ty masz z tym problem?

Gość gość
Ile chodziłem?Bardzo długo ,kilka lat. Zgodzę się,że jak ktoś jest w kimś zakochany to nie widzi się tych gorszych stron,ale Twoja metoda pomiarowa roz.......a mnie na łopatki:)

Gość acordeon
Wylogowało mnie

Gość acordeon
Bo jak jest zbyt wilgotno to nie ma efektu tarcia!Zwłaszcza kilka dni po okresie:)

Gość gość
zimny drań można..pieściłam i liczyłam cm ;-) ale długość mierzyłam a nie szerokosc

Gość gość
Kup masażer łechtaczki i naucz męża obsługi.Będziesz miała swoje orgazmy, a On dodatkową podnietę. Powinno zadziałać.

Gość gość
przestała mnie swędzieć macica, ale potem...głupia byłam. jak się temat rozwinie będzie duzo śmiechu.

Gość gość
tak brał,jakies tabletki i mi mówił ...ja nie chciałam zeby nic brał ale on swoje i brał...ale juz nie bierze...czasem zażartowałam ze " twój mały" ale tylko dlatego bo on sam tak mówił ze ma małego...a co do mokrej cipki to on wcześniej mi mówił ze nie lubi mnie dotykać bo mam mokrą a potem była sytuacja z penisem..nie jest to tak ze za mokrą cipkę ja mu mówie ze ma małego jakkolwiek to nie wygląda

Gość gość
No dobra. Większość z nas troszkę wysycha chwilę po przebytym orgazmie, więc doprowadzenie kobiety do szczytu przed... nie ważne w jaki sposób gwarantuje potrzebne tarcie.

Gość gość
20:55 podszyw