Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sponsoring i seks bez gumki

Polecane posty

Gość gość

do lasek ktore mialy lub maja sponsora, czy uprawialyscie seks ze sponsorem z gumka czy bez?

Gość gość
Bez gumki wspaniała sprawa szybko do zakażenia.

Gość gość
Po latach stwierdzają że są szmatami

Gość gość
Tylko potem krwi nie próbuj oddawać z wszystkimi Wenerami świata.

Gość gość
Sama mam ten problem.Bzykam się ze swoim bez gumki, bo powiedział, albo bez i jest kasa albo figa. Nie wiem jak ty, ale ja jestem na pensji u niego.3 tysie miesięcznie pozwala mi wynająć stancję i spokojnie studiować. Nie jest to mega wiele, na tabletki i gina co 2 miesiące też musi starczyć.Ale nie jest zbyt natrętny.1-2 razy w tygodniu a kiedyś 3 tygodnie nie był i zapłacił normalnie.Dzwoni jednak codziennie.

Gość gość
Ze swoim bzykam się bez gumki.Tekst znany, bez i kasa. Jeśli nie , to żegnaj.Poza tym to miły i całkiem niestary facet. Ja mam 25 lat a on 51.W sumie to utrzymuje mnie, bo płaci hojnie.Jeśli spotykamy się w hotelu to nie obchodzą mnie żadne koszty, nawet za taxi zwraca.W swoje pracy na 1/2 etatu zarabiam 1200 zł a on za spotkanie płaci 500, nieważne czy spotkanie na szybki seks czy za całą noc.Nawet jak tylko zrobię mu dobrze ustami, to tyle dostaję.A jak gdzieś zabiera czasami mnie na 2-3 dniowy wyjazd, to mam 1 tyś. za dzień.Stać go na naprawdę duże wydatki, bo ma dobrze prosperujący biznes.Kilka razy w butikach dodatkowo wydawał po kilka tyś. na moją garderobę. Jestem z nim już ponad 2 lata.Uprzedzając ewentualne pytania powiem, że nie mam żadnego innego chłopaka, faceta, mena czy "opiekuna".

Gość ze tak zapytam
Jak Wy patrzycie na siebie w lustrze? Rzygac sie chce od samego czytania...i nie nie jestem zakonnica ani dewotka w berecie. Tez studiowalam ale nie musialam dawac doopy starym dziadom...mysle ,ze taki latwy styl zycia w ciaga. Sponsoring sie skonczy a wraz z nim dobre pieniazki. Zal mi Waszych rodzicow i przyszlych partnerow.

Gość si senior
Jak Wy patrzycie na siebie w lustrze? Rzygac sie chce od samego czytania...i nie, nie jestem zakonnica ani dewotka w berecie. Tez studiowalam ale nie musialam dawac doopy starym dziadom...mysle ,ze taki latwy styl zycia w ciaga. Sponsoring sie skonczy a wraz z nim dobre pieniazki. Zal mi Waszych rodzicow i przyszlych partnerow.