Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka8889

Rzuciłam faceta a teraz żałuję

Polecane posty

Gość Anka8889

Rozstałam się ze swoim chłopakiem, bo gapił się na inne, strasznie ostentacyjnie, odwracał się za nimi, jak siedzieliśmy obok siebie, to bywało, że głowę miał odwróconą w drugą stronę za jakąś dziewczyną, a ja siedziałam jak debilka koło niego i czułam się jak powietrze. Jak byliśmy w dójkę, to było idealnie, nigdy nie miałam tak dobrego i kochającego faceta. On nie chciał przestać się gapić, więc odeszłam. Teraz strasznie żałuję i tak sobie wiszę. Źle mi bez niego, z nim też mi źle. Nie chcę innego. Czy to o co prosiłam to było aż tak wiele?

Gość gość
dobrze zrobiłaś facet może się oglądać tylko za samochodami chociaż może postąpiłaś zbyt drastycznie na początku trzeba było mu w pysk dawać a jak by to nie poskutkowało to w tedy kopnąć w dupę

Gość gość
najwidocznej nie byłtaki wspaniały ,,, na jego mejsce możesz mieć każdego innego lepszego...przglądaj się tylko a zobaczysz :) takiego kwiatu to pół światu :)

Gość Anka8889
Ehh... Ja rozumiem jakby raz na jakiś czas zerknął na jakąś na prawdę ładną, albo wyzywająco ubraną, ale spacery to była męka. Patrzył na wszystkie w przedziale ~13-35 ignorując mnie przy tym totalnie. Nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek popatrzył na mnie choć raz na spacerze :(

Gość Anka8889
Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa :)

Gość gość
D**ek i tyle!! Nie rozumiem takich facetów, jak im nie wstyd tak się zachowywać w towarzystwie swojej dziewczyny? Moim zdaniem tak zachowują się tylko chamy i bzykacze. Jestem pewna że on by cie zdradził z każdą dziewczyną która by się nawinęła. Nie tak powinien się zachowywać facet w towarzystwie swojej kobiety. Ciekawee jak on by się czuł jakbys tak gapiła się na innych facetów

Gość gość
Nawet tego nie zauważał, raz próbowałam, nawet się uśmiechałam, nawet faceci mi oczka puszczali i się szczerzyli, a on nic nie zauważył. No bo jakby miał to widzieć, skoro miał inne. On twierdził, że kocha, starał się bardzo, może to dziwne, dwa razy się popłakał przy mnie jak chciałam odejść, nawet zaproponował mi, że będziemy siedzieć w domu i nigdzie nie wychodzić. Ja tego nie rozumiem, dlaczego wolał siedzieć w domu niż nie patrzeć chociaż przy mnie. Mówił, że byłym to nie przeszkadzało. Myślicie, że istnieją takie kobiety, którym nie przeszkadza, że facet ich totalnie ignoruje?

Gość Anka8889
dziś To ja pisałam, autorka tematu :)

Gość gość
Są kobiety, które by to zaakceptowały?

Gość Anka8889
Od kilku dni dręczy mnie problem. Nie moge wydalić kalu. Dolna czesc brzucha (od pepka w dol) mam twarda i nadeta. Czuje jakies dziwne babelkowanie. Jest tez klocie jak przed miesiaczka. Czy moze mi ktos pomoc czym to jest spowodowane? Tydzien tezmu 1 raz wspolzylam ze swoim chlopakiem czy ma to jakis wyplyw? Albo to ze niecaly tydzien temu pilam alkohol w dosc dużych ilosciach? Prosze o pomoc.

Gość Anka8889
Bardzo zabawne podszywie. Z moimi jelitami wszystko w porządku ;)

Gość gość
ale z głową chyba nie ...:P

Gość Anka8889
A niby dlaczego nie? To nie ja jestem zafiksowana na punkcie "kału" ;)

Gość gość
A moj ma to samo i mowi , ze to normalne. Ogląda sie najbardziej wgapia sie na tyłki, czuje sie wtedy strasznie, bo jest mi to obce, moj były nigdy tak nie robił ani żaden inny facet z mojego otoczenia. Tyle klotni przez to było. :O Minimalnie przystopował, bo juz nie komentuje. Ale jak ktos idzie przed nami.. automatycznie oczy na tyłek.. ( babki ) to jest tragedia. A dodam, ze jestem jego pierwszą dziewczyną, przede mną max był z kims dwa tygodnie. No i nie jest typem *****cza.. chyba ? :O Ja nie wiem skad to sie bierze, nie wierze, ze nie umie sie pochamować.

Gość gość
No to już masz odpowiedź dlaczego nikogo nie miał wcześniej :D Kopnij go w d... póki jeszcze się nie przyzwyczaiłaś do niego, bo później będzie trudniej, a wytrzymać tego nie wytrzymasz. Szanuj się kobieto!

Gość gość
Umie, tylko nie chce. Każdy człowiek przed każdym zachowaniem potrafi się powstrzymać. Tylko chyba z kichnięciem ciężko :D

Gość gość
gość dziś No to już masz odpowiedź dlaczego nikogo nie miał wcześniej smiech.gif Kopnij go w d... póki jeszcze się nie przyzwyczaiłaś do niego, bo później będzie trudniej, a wytrzymać tego nie wytrzymasz. Szanuj się kobieto! xxx to ja z 19 :4 7 , sęk w tym, ze sie przyzwyczaiłam, nie jestem z tych co dają sobą pomiatać, nieraz zrobiłam mu taką awanturę, i to nie jest tak, że będę zawsze '' miśka '' bronić, narazie bacznie obserwuję, bo faktycznie coś jest nie tak, mimo, ze na innych topikach duzo kobiet pisze, ze im to nie przeszkadza, ze to normalne. I sama juz nie wiem, bo moze to ja sie czepiam ? Wiecie co rozumiem obcisłe tyłki, ładne zgrabne, ale ON spojrzy na każdą kobiecą dupę.. każdą dosłownie.

Gość gość
Kobiety akceptują sporadyczne zerkanie, bo nie da się czasem nie spojrzeć. Więc nie wrzucaj normalnych kobiet do jednego wora z desperatkami, które się nie szanują. Takie coś co reprezentują wasi faceci, to jest patologia, oni maja wasze uczucia w d***e.

Gość gość
Bo mu się nie podobasz, nie jesteś w jego typie, nie kocha cię, ogląda się za innymi ale jest póki co z tobą bo nie ma innej opcji, ładniejsze mu nie chcą dawać d/o/o/p/y, a r/o/o/c/h/a/ć mu się chce. Prostytutce by musiał zapłacić, a ty to robisz za darmo dopóki nie znajdzie ładniejszej będzie z tobą.

Gość Anka8889
Mi mój cały czas wmawiał, że tego nie kontroluje, że to jest jak tik, nałóg. Niedobrze mi jak sobie przypominam niektóre sytuacje :(

Gość gość
gosc 20 17 - cholera jak ja nie lubię jak ktos nie umie czytać ze zrozumieniem !!!!! Przecież napisałam, że na innym wątku są kobiety które piszą, że to normalne. Nie napisałabym czegoś czego nie poparłabym konkretnym argumentem/przykładem. WIESZ co znaczy słowo NIEKTORE ??

Gość gość
No ja nie wiem czy nie szuka innej, być moze szuka, ale jesteśmy narzeczeństwem, siłą mu oswiadczać sie nie kazałam. Jest za mną głupi z tym jednym jedynym mankamentem.

Gość gość
A ja ci tłumaczę, że one pisza o zerkaniu, a nie ślinieniu się na d**y innych :D

Gość gość
Widać masz ten sam problem skoro przestudiowałaś wszystkie topiki na w/w temat na kafe. :classic_cool: Nie będę z Tobą dyskutować, bo widać jedziemy na tym samym wózku, a jeśli nie to tym bardziej nie powinnaś sie udzielać bo mało wiesz 🖐️