Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja tam lubię komercyjną stronę świąt

Polecane posty

Gość gość

kocham świąteczne piosenki franka sinatry, a także kilka typowo popkulturowych, klasyczna last christmans itp. kocham wystawy świąteczne, ozdoby w sklepach, strojenie domu, słodycze, pakunki odświętny ubiór na święta swięta przeżywam wyłącznie komercyjnie, bo jestem niereligijna i się ciesze całkowicie

Gość gość
nie jesteś jedyny/a

Gość gośćść
a ja wolę Wielkanoc

Gość gość
wielkanoc lubię tak samo, chodzi o atmosferę

Gość gość
ja niby też, ALE... dziś w empiku leciały kolędy "Cicha noc", "Przybieżeli do Betlejem" itd. Dla mnie to było bardzo niefajne. O ile Sinatra itp. idealnie się wpisują w ten przedświąteczny, komercyjny czas, to już tradycyjne polskie kolędy to muzyka na ŚWIĘTA, a nie na zakupy miesiąc przed świętami :(

Gość Marudkaxx
Mnie ta komercja czasami przeraża! Nie lubię tego "lukru" jaki towarzyszy tego typu świętom. Czasami sama muzyka potrafi nieźle rozproszyć klientów supermarketów. Zwłaszcza muzyków i amatorów - http://sklep-muzyczny.com.pl/p/1094/4192/roland-fp-50-bk-pianino-cyfrowe-stage-piana-pianina-przenosne-instrumenty-klawiszowe-instrumenty.html taka postać świąt potrafi wyprowadzić z równowagi!

Gość aniela1111
Lepiej jest coś samodzielnie wykonać na prezent i nie będzie potrzeby przejmowania się niczym. Ja filmik z wigilii dodałam do utalentowani.pl, ponieważ doszłam do wniosku, iż siostrzenica jest bardzo uzdolniona i trzeba się tym chwalić.