Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirka i Juz

Buty Attipas

Polecane posty

Gość Mirka i Juz

Hej czy ktos uzywal z Was buty Attipas dla dziecka? Jakie sa Wasze opinie?

Gość Sneakers
Tak:) Mój synek miał dwie pary. Niebieskie sneakersy i together purple. Snikersy to jego pierwsze butki do nauki chodzenia. Chodził późną wiosną tego roku. Na lato kupiłam mu sandałki, ale absolutnie nie chciał ich nosić więc chodził w together bo były o rozmiar większe od sneakersow a noga urosła :). Bardzo lubił obie pary stawiał w nich pierwsze samodzielne kroki na trawie. Gdyby były większe rozmiary kupiłabym jeszcze jedne na jesień. Nie wiem jak inne mamy ale ja polecam. Córka też będzie stawiała wnich swoje pierwsze kroki.

Gość Mirka i Juz
Dzieki za odpowiedz :) ! moja coreczka ma 14 i juz biega a myslalam o tych bucikach do zlobka jako kapcie. Czy myslisz ze sa ok dla dobrze juz chodzacego dziecka? Nie chce jej jeszcze zakuc w jakies trzewiki

Gość Sneakers
Fajnie się je ubiera jak skarpetki. Nie cisną nogi ani kostki. Na pole na to zimno nie będą się nadawać ale jako kapcie jak najbardziej tak-według mnie :). Podeszwa nie jest sztywna tylko pracuje ze stopą. Ma maleńkie otwory i przez to stopa oddycha. Wkładkę się wyjmuje i można prać. Spokojnie na skarpetkę może je nosić :) mój syn w lecie nosił na gołą stopę, ale to było w te upały, a tak jak pisałam stanowczo odmówił noszenia sandałków. Dobrze wymierz rozmiar-tam na stronie były gdzieś tabele :)

Gość Mirka i Juz
Poczytalam jeszcze opini na innych stronach i zamowilam te snekaersy fioletowe. Sliczne sa te butki az trudno sie zdecydowac ktore wybrac. Dzieki za opinie :) pozdrawiam