Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cesarka a infekcja dróg oddechowych

Polecane posty

Gość gość

czy któras z was miała infekcje dróg oddechowych w trakcie cc? i czy moze to byc przeciwwskazaniem. Planuje sn i jestem chora, boje sie ze w trakcie porodu bedzie konieczne wykonanie cc. Czy podanie narkozy moze byc dla mnie niebezpieczne?

Gość gość
No to planujesz sn czy cc? :D

Gość gość
Módl się o poród sn...Bo po cc już gdy będziesz chciała odkaszlnosc będziesz miała wrażenie że szwy pękają.... Ja jak miałam w 38 tyg to infekcje to lekarz przepisał ni antybiotyk żeby czasem nie iść z infekcją do porodu

Gość gość
CC to Ostateczność bo często są komplikacje. Poród naturalny z mężem wtedy podejście personelu medycznego jest odpowiedzialniejsze bo mam świadka. Również powinien być mąż podczas badań pochwy i pilnować STERYLNOSCI bo rękawiczki chronią Tylko lekarza gdy coś dotknie w międzyczasie to zaraża!!!A mamy prawo do obecności męża nawet w szpitalu podczas zabiegów i badań decyduje zawsze pacjent o obecności gdy wyprasza to zboczeniec lub ma coś do ukrycia.

Gość gość
20:10 tak jak napisałam, masz problem z czytaniem, zatem powtórze: "Planuje sn i jestem chora, boje sie ze w trakcie porodu bedzie konieczne wykonanie cc."

Gość magdar19
Może spróbuj inhalacji aparatem Alergia Stop. U nas w domu się idealnie sprawdza ten model. Lekki, ergonomiczny, także nie trzeba było specjalnie mieszkania przemeblowywać, żeby to sobie komfortowo ustawić. Cichy tryb pracy kompresora, nie ma takich drgań jak przy tych większych inhalatorach, które potrafią buczeć jak agregaty prądotwórcze.