Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszą mnie ludzie którzy uważają dziewictwo za coś wyjątkowego

Polecane posty

Gość gość

masakra przeciez to tylko błona (a niektore dziewice nawet nie maja błony lub błone szczątkową i nie ma zadnej krwi i niczego nie czuc) osoby ktore ciagle gadają i dziewictwie, o pierwszym seksie, ze 1 seks musi byc z ''wlasciwą'' osobą mają nasrane w tych pustych lbach, robicie dziewczynom siano z mozgu takim gadaniem, wzbudzacie poczucie winy a juz szczytem debilizmu jest to , gdy facet ktory z niejednego pieca jadl chleb domaga sie by dziewczyna byla dziewicą :D zrozumcie, ze dziewczyna ma prawo sie ****** kiedy chce i z kim chce tak samo jak faceci

Gość gość
no wreszcie jeden normalny wpis na ten durny temat ;)

Gość gość
świat byłby lepszy gdyby faceci się tak nie puszczali przynajmniej byłoby mniej chorób

Gość gość
Zawsze mnie bawiło porównanie dziewictwa to prezentu. Ohydne, takie kompletnie przedmiotowe traktowanie kobiety.

Gość gość
gość dziś Bo chyba nie widzisz w tym przypadku szacunkuw sobie jak sama nazwa wskazuje dziewica nieużywana nówka a nie-dziewica obspermiona, osyfiona, za-hiviona, używana, grzesznica

Gość gość
A ja uważam prawictwo u faceta za coś wyjątkowego bo nie ma takich tylko sami k*******nki. Ale trudno sprawdzić czy facet jest prawiczkiem dla Takiego chce się być dziewica do śluby ale pod warunkiem że on też

Gość gość
A mnie smiesza ludzie , ktorzy sprowadzaja dziewictwo do jakiegos kawalaka blony zapominajac kompletnie o aspekcie psychologicznym :D I tak, sex powinien byc zawsze z wlasciwa osoba, prucie sie z kim popadnie bo to " modne " to robienie z siebie przedmiotu .. A pózniej zd****** ale cóz nikt nie lubi resztek :P I tak, kobieta moze dokladnie tak jak męzczyzna korzystac z sexu, nie ma zadnych ograniczen :) Jedynym ograniczeniem jest jej poczucie własnej wartosci

Gość gość
Dziewica to osoba,której nikt nie chciał i tyle.Każdą normalną i dość ładną dziewczynę zawsze ktoś dorwie.Jak nie pod koniec liceum to na studiach,tylko pokraki twierdzą,że jak spotkają tego jedynego,wtedy wszystko dla niego i po ślubie. Dzisiejsza medycyna oferuje rekonstrukcję błony dziewiczej i jakiegoś palanta można nabrać. Przed nieobytym z dziewczynami można też jakby co nie ściągać rajstop.Będzie myślał, że to błona dziewicza:-)

Gość gość
hanka,ilu zaliczyłaś? długo zyjesz to pewnie tłum

Gość gość
Kto to ta Hanka?Jak się spotykają i zakochują w sobie to mają tak siedzieć i patrzeć na siebie?Nikt nikogo nie zalicza,to nie tak,ale taki niedorozwój nie rozumie,że pierwsza miłość nie zawsze bywa tą ostatnią. Nie zawsze udają się związki, ale niedorozwoje permanentnie omijane przez płeć przeciwną nie są w stanie tego zrozumieć. Normalna dziewczyna nie jest w związku to nie ma seksu.Walcie się z tymi dziewicami,nudne to i głupie:-( wiocha

Gość gość
Ja nie jadlem "z wielu piecow" i oczekuje tego samego od dziewczyny