Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry ginekolog Libiąż małopolskie

Polecane posty

Gość gość

Szukam dobrego ginekologa najlepiej panią w Libiążu. Chodziłam do p.dr. Szelc ale nie mam zbyt dobrego zdania. Jestem w pierwszej ciąży i chciałabym naprawdę dobrego fachowca który dodatkowo nie ma nic przeciwko żeby mąż uczestniczył w badaniu Usg.

Gość gość
Chrzanów doktor Bojar, fajny, mąż był przy usg, koleżanka prowadziła u niego ciąże i bardzo zadowolona

Gość gość
Do każdego ginekologa powinno się iść z osobą bliską partnerem.Bo intymność to partner i partnerka. Nie ginekolog i partnerka . to samo powinien być przy porodzie.

Gość gość
Zgadzam się powinno się iść z osobą bliską niestety w Libiąż w przychodni się tego nie praktykuje!!! Porażka. Jak pytałam czy może być mąż choć przy jednym usg to odpowiedź brzmiała Po co? Absolutnie nie! Mężczyzn nie wpuszczamy! Bez komentarza.

Gość gość
A zna może któraś z was p. Dr. Ewę Kopacz? Przyjmuje podobno w przychodni na kopalni

Gość magda44
Warto spróbować się umówić do jakiegoś miejsca, w którym przyjmuje Tomasz Łabiak. Wiem, że ma gabinet na Podkowińskiego, ale też przyjmuje w poradni patologii ciąży na Kopernika. Dobry fachowiec jeśli chodzi o prowadzenie ciąży zagrożonej.

Gość gość
Ja jednak szukam kogoś na miejscu. Bo nie bardzo mam jak dojeżdżać. Mąż pracuje a ja prawka nie mam :-(

Gość rybakk3
Mi kilka osób polecało Tomasza Łabiaka i się do niego parę tygodni temu umówiłam na Podkowińskiego na swoją pierwszą wizytę. Wrażenia raczej pozytywne. Oprócz tego, że pierwszy wolny termin miał dość późno, ale to tylko świadczy, że po prostu dużo osób chce się u niego leczyć.

Gość gość
Ja jednak zdecydowałam się chodzić do dr Kopacz na razie mam dobre zdanie informuje mnie o wszystkim, polecam innym Panią.

Gość zsds
Jeśli chodzi o prowadzenie ciąży, a zwłaszcza ciąży zagrożonej to ja polecam Tomasza Łabiaka. Dobry specjalista, który pracuje w szpitalu na Kopernika, właśnie w poradni patologii ciąży, także ma ogromne doświadczenie w temacie.