Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osob ktore glosowaly na PIS

Polecane posty

Gość gość

Jak teraz odbieracie to co robi PIS?

Gość gość
Te osoby nie wypowiedzi się bo im wstyd .

Gość gość
Ja głosowałem na Nowoczesną i oni się jakoś najmądrzej z tych wszystkich oszołomów zachowują.

Gość gość
Bardzo dobrze pracuje Prawo i Sprawiedliwość. Robią po kolei to co zapowiadali w programie wyborczym. Mimo ropagandy medialnej ze str PeOo robią swoje i cześć i chwała Im za to.

Gość gość
Ciekawe jak długo Wy wyborcy PiS-da wytrzymacie tą paranoję.

Gość gość
Paranoie? No nie wiem, kto zmienial prawo by moc blokowac w TS wszelakie ustawy obecnej wladzy :) ? Trzeba zrozumiec poczatek sprawy, by moc przesledzic geneze obecnych wydarzen. Trwaja obecnie weryfikacje, co PiS zastalo po PO+PSL i co beda mogli wprowadzic. Wiem tyle, zrobia wiecej niz PO i zostawia to w lepszym porzadku niz PO :). Delikatny remament finansow sie przyda. Tak na koniec, gdzie 200mln zl, ktore p EK wydala na Atomistyke? Program zarzucony, a kasa wsiakla?

Gość gość
Jako wyborca PiS ( wieloletni ) jestem bardzo zadowolony.Jeszcze tylko szybkie porządki w TVP PO i mogą spokojnie rządzić i sprzątać syf po PO

Gość gość
Ja glosowalam na PiS i nie zaluj****ardzo lubie Pana K. , on jedyny sie nadaje by cos zaczelo sie dziać w tej zniszczonej Polsce. No i dzieci dostaną pieniadze, ja mam dorosła corke wiec nie piszcie czasem ze glosowalam na nich bo chce kase, bo wy tacy jestescie ze z wami popisac nie mozna tylko zaraz awantury robicie.

Gość gość
Masz racje: trzeba sprzątnąć syf a Pan K. Ma do tego predyspozycje, jedna osoba z jajami plus jego ludzie

Gość gość
a syfu sie nazbieralo, nasrali do wlasnego gniazda

Gość gość
PeO jest w zaniku i tylko jeszcze propagana medialna utrzymujego go sztucznie przy życiu pudrując tego PeOwskiego trupa.

Gość gość
Juz nie dlugo z lizaniem dup....PO zostanie tylko TVN

Gość gość
ha ha, znowu ktoś pisze o "zniszczonej" Polsce. Ludzie, wam ta wewnętrzna propaganda mózg zjadła? Wolne media też chcecie zniszczyć???? Ja chcecie robić czystki w publicznej tv proszę bardzo, nic nowego. ale jak zaczniecie wprowadzać cenzurę, a na to wygląda, to wyjdziemy na ulicę.

Gość gość
UE to hybryda dbająca o kieszeń europosłow a nie o kieszenie obywateli członkowskich. Tym bardziej UE nie dba o bezpieczeństwo krajów członkowskich. Niekontrolowany napływ imigrantów, którzy w swojej religii mający zakaz integrowania sie z "niewiernymi" to dla UE przykrywka do rozpoczęcia zamierzonej wojny na tle religijnym aby zmnijszyć populację i wprowdzić terror. Po co? Mniejszą i sterroryzowaną ludzkością łatwiej kierować pozbawiając ich praw i narzucając im kontrolę w imię walki z... terroryzmem. To jest wszystko aranżowane aby rozpętać III WŚ i aby mógł wypłynąć antychryst jako "człowiek pokoju". Potem ma być chipowanie i kolejne plagi i ucisk wg apokalipsy. Poczytaj na str ostrzezenie.net - te objawienia się sprawdzają na bierząco.

Gość gość
Ty masz zjedzony mozg konfliktowy czlowieku

Gość gość
gdzie widzisz chłopczyku konflikt?

Gość gość
Oglądam teraz PO na schodach sejmowych Kopacz jak zwykle wpadla w histerię a miny peowcow cudowne.Jak by im ktoś do kieszeni narobil

Gość gość
wiesz co to jest histeria?? może zajrzyj do słownika, bo mylisz pojęcia.

Gość gość
Chlopczyku haha dobre, rozkrecasz sie widze :)

Gość gość
Sama zrobiłabym w telewizji czystki za kłamstwa jakimi nas faszerują.Ludzie!Obudzcie się,zacznijcie czytać i oglądać niezależne media i zobaczcie co dzieje się wokół.

Gość gość
Żadne czystki w TV tylko wywalić z publicznej dziennikarzy z jednej partii .W publicznej muszę byc dziennikarzez różnych opcji nie tylko członkowie PO.Prezyden Polski z wazna wizytą w Chinach a w publiczne TV cisza.Co to do cholery jest !

Gość gość
piję kawkę tu nie ma do czego się rozkręcać. a czystki będą, nic nowego., nie tylko w tv, partia "i" usunie każdego, kto myśli inaczej.

Gość gość
o tym że duda w kitajach ja słyszałem w mediach kilkanaście razy. niedługo duda kichnie i tabliczki będą stawiać, jak w korei płn.

Gość gość
Sprawa TK mało kogo obchodzi bo to nie dotyka bezpośrednio zwykłego szarego człowieka. Gorzej jest z mianowaniem 20 latka doradcą w MON. Ludzie wykwalifikowani nie mogą pracy znaleźć, a tu asystencik robi karierę tylko dla tego, że się wkręcił do odpwiedniej partii. Żenujące.

Gość gość
Ta forma rządzenia budzi niepokój. Nocne obrady, to jak konspiracja. Swoista cenzura, bo ludzie śpią i nie widzą na bieżąco co się dzieje.

Gość gość
Nic na bieżąco sie nie sprawdza, nie bredz

Gość gość
Wygląda na to, że partia "i" będzie dążyć do przyspieszonych wyborów samorządowych. TK może nas bezpośrednio nie dotyka, ale samorząd i owszem. Oni chcą po prostu pełnej władzy nad wszystkim, bez względu na konsekwencje.

Gość gość
czego się na bieżąco nie sprawdza, bo sam bredzisz .

Gość gość
Znowu w TV jakiś dwóch peowcow na korytarzu sejmowym placze. Piekny widok

Gość gość
widziałem w nocy i słyszałem głośny rechot z ław partii "i", kiedy młoda posłanka pytała, dlaczego nie dają czasu tej uchwale, dlaczego robią to chyłkiem w nocy. Każdy Polak powinien ten rechot zobaczyć i usłyszeć, żeby zobaczyć co się w sejmie dzieje.