Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnąć bez diety

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś tutaj może zna jakieś sposoby na odchudzanie tak żeby schudnąc bez diety? Już próbowałam z dietą ale nie wychodzi...

Gość gość
a ile Tobie udało się chudnąc z ta hipnozą?

Gość gość
11 kilo w przeciągu 3 miesięcy

Gość gość
Ale jak dokładnie odchudza ta hipnoza co? Czy to ma jakieś działanie odchudzające czy jak bo nie mogę sobie wyobrazić tego...

Gość gość
no faktycznie ludzie piszą, że schudli z tą hipnozą bez żadnej diety... sprawdzę i ja w takim razie

Gość gość
ja tez zamwiam teraz na maila mi doszlo juz od razu

Gość gość
ale jak sie odchudza tą hipnozą to jak bez diety to sa jakieś ćwiczenia na odchudzanie czy co dokładnie?

Gość gość
Ja schudłem bez diety z samymi ćwiczeniami już 2 kilogramy w tym miesiącu... ciężko bez diety...

Gość gość
HIPNOZA NA ODCHUDZANIE DZIAŁA GENIALNIE - schudłem bez żądnej diety i bez ćwiczeń już 10 kilogramów a odchudzam sie 3 miesiące. Ogólnie pozastosowywaniu takich nagrań MNIEJ SIĘ JE i to jest główny atutu takiej własnie hipnozy na odchudzanie. Je sie 2 razy mniej i się chudnie :)

Gość monikaKRK
Potrzebuje schudnąć do sylwestra z 4 kilo - pomorze mi to?

Gość gość
Hipnoza na 100% jak zaczniesz od dziś to na sylwestra na pewno schudniesz do 4 kilogramów

Gość gość
Hipnoza bez diety pomaga :)

Gość uleczka131a
Myślę, że bez diety się nie da zgubić zbędnych kilogramów. Ale warto bynajmniej zacząć pod okiem fachowców np tu http://odchudzanie.primaveraspa.pl/programy-odchudzajace/program-odchudzajaco-medyczny.html Co mnie najbardziej przekonuje do tej oferty, to to że każdy jest traktowany indywidualnie. Dobierana jest dieta, ćwiczeni pod okiem lekarz i innych specjalistów. Znam siebie i wiem, ze po zimie przybędzie mi tu i ówdzie , dlatego chyba na wiosnę skorzystam.

HIPNOZA? żarty sobie robicie... oprócz DIETY , ĆWICZEŃ jedynie suplementacja wzmaga odchudzanie, sama sprawdziłam jeden z suplementów na bazie zdrowych składników i mi pomógł ale tylko w całości wszystkiego , a nie jakiejś hipnozy

Gość gość
Poradnia dietetyczna www.edietetyk.com.pl Zapraszam na konsultacje w gabinecie oraz online dla zapracowanych. Pozdrawiam

Gość akacja291
Zgadza się suplementacja pomaga w odchudzaniu ja wraz z suplementem Afrykańskim Mango http://szczupla-kobieta.pl schudłam 24kg w 3 miesiące!

Gość kwiatuszek781
Oj tak jestem za koleżanką wyżej da się schudnąć bez drastycznej diety ;) ja ograniczyłam sobie jedynie jedzenie pieczywa na wieczór plus regularne posiłki i spacerki i do tego suplementacja Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i to mi wystarczyło by było widać efekt;)