Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu kobiety bez studiów

Polecane posty

Gość gość

pracujecie? jaka to praca ? ile zarabiacie ?

Gość gość
no tak tu wszystkie po dobrych studiach ,świetnie wykształcone , super zarabiają min 5000 zł na m-c , maja wlasne mieszkanie lub dom bez kredytów, a mężowie 10 000 zł na m-c

Gość gość
nie nie ma ja mam wyższe pracuję, zarabiam ok 4 tys na rękę o i już

Gość gość
nie mam nawet sredniego.Zarabiam kolo 1600 euro.

Gość gość
Nie mam i zarabiam 3,2tys euro. Mam pod soba mala ekipe i glownie prace papierkowa.Znam 4 jezyki i umiem logicznie oraz kreatywnie myslec.Niestety przez trudna sytuacje rodzinna porzucilam szkole w 4kl liceum i ociekłam, ojciec znecal sie i mnie ponizal a matka na to pozwalala.Nauczyciele powiedzieli ze nie zawiadomia kuratorium itd bo znaja rodzicow...Mysle ze studia to formalnosc jesli sie ma glowe na karku.Rozwazam skonczenie szkoly sredniej i moze jakichs studiow tylko i wylacznie dla siebie.

Gość gość
ja mam średnia i zarabiam w wawie 4-5 tys

Gość gość
A co robisz w tej wawoe?

ja nie mam żadnych studiów, po co to komu potrzebne i tak po nich pracy nie ma. Moja siostra skończyła pedagogikę i nigdy w zawodzie nie pracowała , wykłada towar w supermarkecie Moja bratowa też po studiach , zarobiona po pachy a i tak mieszkają na jednym placu z moimi rodzicami, budowa domu idzie bardzo wolno, kasy nie ma

Gość gość
Agatka daruj sobie, bo juz wtyd przynosisz innym normalnym kobieta bez studiow....

Gość gość
jestem po liceum ogólnokształcącym. zarabiam 2 tys na reke, doswiadczenie zawodowe mam od 16 rz (pracowalam u rodzicow w firmie). Po maturze dostalam prace w duzej korporacji (nie, nie po znajomosci). Wazne dla nich bylo bym znala ang i miala doswiadczenie. Mam 24 lata i pracuje tam od 5 lat.

Gość gość
nie mam studiow wyższych ale mam konkretny wyuczony zawod - jestem fryzjerką. Mam swój zakład, zatrudniam jeszcze 3 inne fryzjerki. Biznes mi się kręci naprawdę super, nie mogę narzekać. Wyciągam trochę z tego, nie powiem ze nie :)