Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ból podbrzusza i opuchnięte jajniki

Polecane posty

Gość gość

Witam mam taki problem, okres zaczął mi się kilka dni wcześniej ale mianowicie po zakończeniu zaczął mi się ból podbrzusza i opuchnięte jajniki jak na okres, przy stosunku wczoraj dziwny ból poczułam jak by członek czegoś dotknął i to zabolało jednak jednorazowo. Rano i wiecznie zazwyczaj tak mnie pobolewa ten brzuch, i jakiś taki napompowany się zrobił. Smak w ustach taki dziwny się zrobił, mocz tez jakiś jasny. Troszkę w nogach przytyłam, nigdy nie miałam takich ud wiec da się zauważyć że nogi mi przybrały zresztą sąsiad mówi ze i na twarzy poprawiam się, lecz ja tylko widzę jakieś białe krosty i plamki czerwone na policzkach. Myślicie że ta ciąża? Proszę o pomoc

Gość gość
Hahahaha opuchniete jajniki- kafe jednak nadal zaskakuje

Gość gość
Na pewno ciąża. Pewność daje to że członek dotknął jej w pochwie!!! A tak na serio! Pewnie zapalenie jakieś a nie ciąża. A jak przytyłas to jedz mniej i nogi ci schudna.

Gość gość
Jakim cudem jajniki mogą być opuchnięte? Mogą się powiększyć przez jajeczkowanie albo torbiele ale spuchnąć? Taki ból podczas stosunku może sugerować zapalenie przydatków, idź do lekarza.

Gość gość
no właśnie wygląda na infekcję. Skoro miałaś okres to jaka ciąża? Jeśli uważasz, że jest możliwa to zrób test.

Gość gość
U lekarza byłam stwierdził że wszystko mam w normie, później robiłam badania i rodzinna kazała dla pewności zrobić test bo bez przyczyny jajniki mi się nie powiększył i ten brzuch tak boli jak na okres

Gość gość
ci którzy myślał że ciąża przy okresie jest niemożliwa są w błędzie, ja przy ciąży miałam miesiączkę przez 4miesiące. A bóle podbrzusza mogą świadczyć o ciąży, i to ze jajniki bolą oraz ze się powiększyły

Gość gość
No to na co czekasz? CZemu nie zrobisz testu? Nikt ci nie wywróży czy to ciaża czy nie.

Gość gość
Może koleżanka chce się poradzić czy któraś z nas takie objawy miała. Jajniki w ciąży mogą się powiększać poczytać możesz przecież ale test wykonaj dla pewności.

Gość gość
Przy stosunku czegoś dotknął i to zabolało? Hm nie mam pojęcia co to może być ale skoro to było jednorazowe to naprawdę coś musiało tam być skoro zabolało. Nie mam pojęcia bo ja przy mojej ciąży czegoś takiego nie miałam mimo że objawy miałam podobne

Gość gość
Absolutnie żadne krwawienie w ciąży nie jest normalne. Może się pojawić plamienie ale to też trzeba skonsultować z lekarzem. To może świadczyć o zaburzeniach hormonalnych i nie tylko. Co do dolegliwości obstawiam stan zapalny.

Gość gość
pewnie uderzył w szyjkę macicy, to boli jak diabli

Gość gość
No właśnie. Nie byłaś odpowiednio przygotowana do seksu (gra wstępna zawiodła) i szyjka jeszcze była twarda dlatego jak się wepchnął to uderzył i zabolało.

Gość gość
Zmień lekarza albo czekaj co będzie dalej

Gość Justyneczkaa
Witajcie dziewczyny, nie wiem czy jeszcze tu ktos zaglada ale mam pewne pytanko ostatni okres zaczal mi sie 28/12 i trwal 4 dni normalnie miesiaczki mam nie regularne a wiec przez dwa kolejne dni po okresie sie nie zabezpieczalismy z moim partnerem a od 6/01 zaczal bolec mnie brzuch jak na okres i boli nadal a w jednym dniu czulam dziwne ukłucie powtarzajace sie kilka razy piersi mnie nie bola robilam test pare dni temu i albo juz mam zwidy i omamy albo widze na nim lekko widoczna 2kreske ale pojawila sie po okolo 10min wiec raczej moze byc lipny w weekend mam zamiar powtorzyc test czy jest szansa ze te bole to jednak Ciaza? Bardzo mi zalezy zeby wiedziec wczesniej bo niestety dwa lata temu przeszlam przez obumarcie plodu w 3 miesiacu i chcialabym byc ostrozniejsza a prowadze sportowy tryb zycia i pracuje calymi tyg dziekuje