Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisać do niego? Doradźcie coś

Polecane posty

Gość gość
Przed randką w takim sensie, że powiedziałam mu na samym początku randki ... On też dojeżdża 1,5 godziny i wcześniejsze zakończenie randki nie było tak całkiem bez sensu. Tak to tłukły się po nocy z podejrzanymi typami..

Gość gość
napisz

Gość gość
niee

Gość gość
same księżniczki gdzie tu znaleźć normalną dziewczynę

Gość gość
A gdzie ci mężczyźni, którzy potrafią wprost powiedzieć "wiesz co nic z tego nie będzie" albo umówić się na rozmowę i spytać dlaczego tak się zachowała, czy jej zależy itp, zamiast milknąć, znikać, nie odpowiadać nawet na pytania?

Gość gość
Napisz i zapytaj czemu się nie odzywa.Tak zwyczajnie jakbyś do koleżanki pisała.Najprostsze rozwiązania są naprawdę najlepsze, uwierz.Piszę to ja kobieta z doświadczeniem. Te wszystkie gierki to straszna głupota.

Gość gość
A nie lepiej do niego zagadac bardziej luznie niz od razu wyskakiwac z pytaniami, czemu sie nie odzywa? Zapytac jak tam minal tydzien i wyczuc jego nastroj. Czy jednak faktycznir lepiej miec czarno na bialym.. I nie ryzykowac ze bedzie po prostu uprzejmy bo trudno mu cos wprost powiedziec

Gość gość
Przestan słuchac tych rad ze on to jakiś nieśmiały albo ze się orbaził że poszłaś do kina:-D Kobiety zrozumcie to ze jak facet jest zainteresowany to odzywa się zaraz po randce, dziekuje za miło spędzony czas a nie czeka na twój ruch! Miałam wiele randek i zawsze tak było jak facet był zainteresowany. A nie powiem bo posłuchałam z dwa razy takich doradców jak tutaj i tez myślałam że może trzeba faceta ośmielić bo pewnie nieśmiały....i co??? g****o z tego wyszło! także dziewczyno zapomnij o nim i szukaj dalej...a jak cie tak straznie to meczy to zagadaj dla swietego spokoju i rpzekonaj się ze facet ma cie w d***e.

Gość gość
haha, u mnie minęło kilka msc i też się zastanawiam czy napisać. tesknie za nim, nie moge przestać o nim myslec

Gość gość
W.zasadzie moje ego by znioslo proste 'nie jestem zainteresowany znajomoscia', sama jestem dosc szczera osoba.. Tylko czemu faceci sa teoretycznie prosci, a praktycznie sa tchorzami? Mysli, ze bede plakac, jak mi to powie? Raz w zyciu mi facet powiedzial cos wprost i naprawde mialam do niego szacunek. Nie obrazilam sie, choc moje kolezanki na nim psy wieszaly. A ten umawia kolejne spotkania i co..

Gość gość
gość dziś a długo się znaliście przedtem ?

Gość gość
Byłaś na spotkaniu chłodna i na dystans, na dzień dobry mu obwieściłaś że wpadłaś tylko na godzinkę bo kino dla ciebie ważniejsze niż spotkanie z nim i jeszcze się pytasz i zastanawiasz z innymi głupimi pseudoksiężniczkami dlaczego chłopak nie pisze. Śmieszne to jest. Może faceci też mają swoją dumę i honor, też nie będą się narzucać komuś, kto potraktował ich z buta? Też nie odezwałbym się do ciebie na pewno, bo uznałbym, że po pierwsze nie jesteś zainteresowana wnioskując z twojego zachowania a po drugie nie za specjalnie masz szacunek do spotkań z innymi człowiekiem, tym bardziej że to była randka. Chcesz być gwiazdą, skupioną tylko na sobie, to bądź, ale nie dziw się zachowaniu innych. I fajnie, że chłopak ma jaja. Mało który facet jest teraz takim frajerem jak opisywała tu jedna idiotka, że niby każdy zawsze będzie latał za paniusią. Nie, nie będzie. I jak cię to gryzie, zależy ci, to napisz do niego sama. A nie czekasz że ci manna z nieba spadnie, a chłopak będzie za tobą biegał. To nie ten typ i brawa dla niego.

Gość gość
Miałam do niego napisać, ale i tak go nie ma na fejsie.. jest za granicą z jakąś kumpelą ze studiów. Ależ się poczułam zazdrosna :P

Gość gość
i to jeszcze w operze, którą lubię, i mu o tym mówiłam, a on, że nigdy nie był i musi się wybrać.. masakros :)

Gość gość
A on pojechał po całości i pojechał za granicę do takiej bardziej znanej i kultowej :o

Gość gość
nie pisz

Gość gość
może chce żebyś była zazdrosna

Gość gość
to facet powinien pierwszy napisac

Gość gość
mądry facet, uznał, że masz go gdzieś, to poszedł z inną

Gość gość
haha

Gość gość
Ale nie przesadzajcie z tym, że ja dla niego niemiła byłam. Nie byłam opryskliwa etc, po prostu ciut zamknięta w sobie, ale chyba mam prawo się stopniowo otwierać. nie chcę samej siebie już zamęczać, nie wiecie co ja teraz przeżywam, nie spodziewałabym się po sobie takich emocji :o.

Gość gość
Moim zdaniem nawet jak kobieta jest na poczatku lekko niedostepna to powinno to dzialac motywujaco na faceta, tzn powinien o nia zabiegac itd jesli mu zalezy, nie mowie, ze powinna byc chamska czy odpychajaca, ale w lekkim deystansie nie widze nic zlego

Gość gość
No właśnie, dlaczego ja sobie mam wszystko zarzucać, jestem człowiekiem, a nie jakimś automatem, że mam być taka i taka od razu.. nie byłam wobec niego chamska, byłam normalna, rozmawiało się bardzo dobrze, a znajomość się rozwija dopiero od jakiegoś czasu, więc uważam, że nie jestem do niczego jeszcze zobowiązana

Gość gość
kopnij go w tyłek, po co ci facet który się nie odzywa

Gość gość
dziewczyno, skoro ci tak zalezy, to napisz i zobacz co ci odpisze

Gość gość
Po co?

Gość gość
Beznadziejne jesteście księżniczki. Puste i głupie. Lala jest zimna jak ryba i jeszcze się dziwi, bo jak to, przecież ona ma prawo mieć dystans. Oczywiście na randce jakby facet był zdystansowany to byłby ostatnim chamem, ale co tam. I co tam, że obwieściła mu z marszu, że ma dla niego tylko chwilkę. Przecież to jakiś chłystek. Powinien całować ją w stopy, że w ogóle się z nim spotkała. I zadzwonić po godzinie po spotkaniu - najpóźniej!

Gość gość
a t onie ona go powinna calowac w stopy ze sie z nia spotkal, jasnie panicz zaprosil dziewczyne i sie nawet nie odezwal czy wreocila bezpiecznie do domu, kultura tego wymaga