Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisać do niego? Doradźcie coś

Polecane posty

Gość gość
Tu nie chodzi o rzucanie się na szyję. Tylko o dystans, chłód i lekceważenie. Wiele kobiet za takie podejście obraziłoby się na faceta i zrezygnowało ze znajomości, ale rzecz jasna gdy sytuacja jest w drugą stronę, to księżniczki nie widzą w tym żadnego problemu. Czas jednak nauczyć się, że wielu facetów ma swoją dumę i honor.

Gość gość
No ale jak się kogoś poznaje, to się ma pełne prawo być zdystansowanym, jeśli się jest takim człowiekiem. A lekceważenie? Gdzie ja go zlekceważyłam? Zainicjowałam całą znajomość, on mnie zapraszał na spotkania.. na których nie mogliśmy się nagadać. A że raz poszłam wcześniej - i co z tego, chyba mam też swoje życie? Jakby on miał takie myślenie, to i ja nie chciałabym się z nim zadawać.

Gość gość
Napisz do niego coś a nie linki wysyłasz może poczuł się urażony faktycznie albo że ci się nie spodobał?

Gość gość
Przestańmy się już oszukiwać, siedzi często na fejsie, do linka mógł się odnieść na milion sposobów, nie napisał do teraz - nie chce, i już. Powoli o nim zapominam

Gość gość
Masz racje, juz sie nie narzucaj, skoro nie zareagował tzn, ze ma Cie gdzies, naprawde nie warto , z pewnoscia jakby chcial to by napisal

Gość gość
niestety tak jest