Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisać do niego? Doradźcie coś

Polecane posty

Gość gość
24 lata, a problem masz rodem z gimnazjum.

Gość gość
Nie każdy ma rozwiniętą inteligencję emocjonalną

Gość gość
olej go

Gość gość
jak masz ochotę to pisz, co za filozofia

Gość gość
a t onie ona go powinna calowac w stopy ze sie z nia spotkal, jasnie panicz zaprosil dziewczyne i sie nawet nie odezwal czy wreocila bezpiecznie do domu, kultura tego wymaga no i kolejna królewna z drewna

Gość gość
no to zdefiniuj co twoim zdaniem ma laska robic, sama pierwsza pisać i inicjowac cały czas? bo sie zachowujesz jak chłystek nie rozumiejący spraw damsko męskich

Gość gość
Napisz niezobowiazujaca wiadomość.

Gość gość
ale glupi temat

Gość gość
jestem babą i uważam że jesteś głupia,nie pisz,nie zawracaj mu głowy bo szkoda go

Gość gość
Nie znacie całej sytuacji, dlaczego mam aż takie wątpliwości, ale to już nieistotne.

Gość gość
o to zdefiniuj co twoim zdaniem ma laska robic, sama pierwsza pisać i inicjowac cały czas? bo sie zachowujesz jak chłystek nie rozumiejący spraw damsko męskich x Dziunia,a co autorka rzekomo do tej pory inicjowała? Bo na razie to jest zimną królową śniegu i nie dziwne, że chłopak dał sobie spokój. Tak, powinna napisać. Po pierwsze żeby dać jaśniejszy sygnał, że jest zainteresowana, po drugie, będzie wiedziała na czym stoi. Jeden głupi sms, a księżniczki wszelkie tutaj na forum już wyją z oburzenia, że nie można napisać. To się nadaje do leczenie, do leczenia próżności i głupoty.

Gość gość
Napisz do niego. Może facet po prostu uznał, że nie jesteś zainteresowana. Żyjemy w czasach, gdy nikt nie jest sobą, każdy boi się być sobą, wszyscy udają i grają. Napisać każdy może - kobieta i mężczyzna, jeżeli czują potrzebę. Nie jest to narzucaniem się. Narzucaniem się byłoby wysyłanie wiadomości 1,2,3 razy ...etc.gdy poprzednie nie zostały bez odpowiedzi. Nie martw się, jeżeli facetowi się spodobałaś, jedna wiadomość nie zmiażdży Twojego wizerunku :) . Ważne jest nie tyle, czy piszemy, ale CO piszemy. Nie rób mu wyrzutów pisząc, nie pokazuj humorów - napisz w miłym tonie.

Gość gość
po co miał pisać "jak dotarłaś do domu" skoro dziunia po randce poleciała prosto do kina? Swoją drogą - kulturalnie jak cholera. To tak jakbym ja zaprosił dziewczynę na randkę i spędził ją na ławce w parku z puszką najtańszej coli w ręce po czym zakończył bym randkę mówiąc że umówiłem się z kolegami w restauracji na obiad :)

Gość gość
Wykazałam, panie mądraliński, ponieważ TO JA pierwsza zainicjowałam całą znajomość. Ale to on sam proponował spotkania (ja tylko do niego pierwsza napisałam, zdobyłam kontakt i skrobnęłam). I co teraz powiesz?

Gość gość
to nie sredniowiecxze ze kobieta nie moze zagadac do faceta, w najgorszym wypadku spusci cie na drzewo

Gość gość
Nie pisz

Gość gość
Pseudoksiężniczki będą pisać "nie pisz", ludzie podchodzący bardziej po partnersku do relacji męsko-damskich powiedzą "pisz". Wybór należy do ciebie, zwykły sms to tylko zwykły sms, a nawet na taki gest nie stać wiele pseudoksiężniczek. Smutny ten kraj...

Gość gość
Jakoś mnie było stać, żeby pierwszej zainicjować kontakt i napisać do niego, bo mnie do niego ciągnęło, więc czemu nie? :P ale jak nie potrafisz czytac.. Teraz jednak mam obawy, że to z jego strony, te propozycje spotkań, to była zwyczajna grzeczność. Ale napiszę do niego, w sumie nic nie stracę, a zobaczę na czym stoję. Więc wątek zakończony :)

Gość gość
madra decyzja

Gość gość
napisz dziewczyno bo jajko zniesiesz

Gość gość
facetowi nie zalezy i tyle, jakby chcial toby napisal, a wy sie sracie

Gość gość
dziewczynie nie zależy i tyle, jakby chciała to by napisała, a wy się sracie

Gość gość
Uwaga fanfary - napisałam. Zdecydowałam się na bezpieczna opcję, bo mu podesłałam linka do czegoś, o czym gadaliśmy na ostatnim spotkaniu. Może to ciut sztuczne po takim czasie, ale trudno :P wolę to niż głupie 'co tam słychac'

Gość gość
brawo :D

Gość gość
i co odpisal cos?

Gość gość
nie, bo go na fejsie nie ma, spokojnie ;)

Gość gość
gość dziś mądrze zrobiłaś :) "co słychać" to oklepane i zazwyczaj nie ma się ochoty na to odpowiadać :) Jak jest zainteresowany to odpowie :)

Gość gość
wlasnie dobry

Gość gość
pewnie ją zleje

Gość gość
gość dziś co będzie to będzie, ale przynajmniej będzie wiadomo :) i nie będzie żałować potem, że nic nie zrobiła, a to zawsze najgorsze.