Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisać do niego? Doradźcie coś

Polecane posty

Gość gość
To ty od tego golfu niesweterkowego i byciu niedostępna? Nic dziwnego że faceci cię olewaja jak jesteś tak zdesperowana i zakładasz 3 takie same tematy.

Gość gość
Nie zakładam żadnych 3 takich samych tematów. W śledczego się bawisz?

Gość gość
dobrze że napisałaś, będizesz wiedziała na czym stoisz

Gość gość
pokazalas mu ze ci na nim zalezy.

Gość gość
teraz wie czy ma cie w garsci

Gość gość
szkoda że ty nie masz w garści trochę rozumu

Gość gość
Poproś o rozjaśnienie problemu mojej wróżki Sofii, szczególnie w taki andrzejkowy wieczor jak dzisiaj. Namiar do niej to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
No i nie odpisał :P. Mówi się trudno.

Gość gość
Miałem podobną sytuację z kobietą... więc wiem że nie ma co jak druga strona nie chce się angażować w znajomość.

Gość gość
ale ja się odezwałam. I jakoś nie pomogło :p

Gość gość
12:38 - nie wyjaśniłem ja się odezwałem ale ona mnie olała... spotkań też kilka była. Po prostu jej nie pasowałem, telefonu też nie odebrała.

Gość gość
to widzisz, u mnie jest odwrotnie.. :) gdyby on pisał, to ja bym mu odpisała z pewnością i rozwijała znajomość. A tutaj widzisz, ja napisałam i zero odpowiedzi. Nie spodziewałam się, że aż tak zleje, ale takie jest życie.

Gość gość
chłopak świnia i tyle

Gość gość
Niestety trafiam na osoby które specjalnie mną zainteresowane nie są. Księciem z bajki nie jestem...

Gość gość
Mądry gość. Wyczuł pismo nosem i dał dyla póki czas.

Gość gość
Jakie pismo? Lol

Gość gość
Nie musisz być księciem. Trafi w końcu swój na swojego ;)

Gość gość
Chłopak może jeszcze odpisać, bo minęło mało czasu. Tylko sam nie wiem, co bym odpisał, gdyby ktoś podesłał mi zwyczajnego linka. Chyba "dzięki", no bo co tu pisać.

Gość gość
To znaczy to jest link na temat, na który rozmawialiśmy i na pewien konkretny temat, na który akurat można się wypowiedzieć. ale i możliwe, że nie miał czasu obejrzeć, bo to trwa 20 min i wymaga skupienia. Zobaczymy ;)

Gość gość
Podziękowałabym za linka i tyle. Chyba, że napisałaś coś więcej.

Gość gość
gość dziś to link dla "inteligentnych" i "chętnych" :) bo co niby ma po takim czasie napisać dziewczyna, co ? Normalnemu, przeciętnie myślącemu człowiekowi wystarczy link, żeby zrozumieć, że kobieta nie olała go :). Ale do tego musi być zainteresowany tą kobietą :) Wtedy zawsze jest szansa na kontynuowanie tematu - podziękowanie, podrzucenie czegoś od siebie. Facet zainteresowany i bez tego sobie poradzi, ale niektórym trzeba pomóc. Jeżeli mi się ktoś podoba i dostaję wiadomości od tej osoby, nawet zupełnie neutralne, to nie ma szans, żebym nie odpisała i nie starała się naprowadzić osoby na właściwe tory. Ale do tego trzeba ,żeby ten ktoś chciał. Jeżeli nie chce, to zleje, i potraktuje linka jak spam etc. Tylko dlatego, że nie jest zainteresowany.

Gość gość
Jeśli chcesz mieć pewność, co on myśli o Tobie, co czuje, polecam Ci moja tarocistkę Sofii. Jest rewelacyjna. Napisz do niej na adres tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
dokładnie tak to działa

Gość gość
gość dziś co tak działa i jak ?

Gość gość
zgodnie z tym co mowi j

Gość gość
18:03 - sama prawda... ludzie teraz tak robią spotykają się często od początku czując że to nie jest to a potem takie historie wychodzą

Gość gość
No i nic się nie odezwał. Myślę, że czas po prostu puścić go w niepamięć. aha, ja czułam się bardzo dobrze w jego towarzystwie. Teraz biega za mną taki inny chłopak i to jest niebo a ziemia. Przy tamtym czułam się tak, jakbym mogła być po prostu sobą i nie przejmowałam się żadnymi detalami. No ale nic, widać on uznał inaczej. Miał prawo :) dzięki za rady w wątku etc.

Gość gość
wiedziałam że tak bedzie

Gość gość
Spoko, napisałaś i masz jasność teraz, nie musisz się już zastanawiać się co i jak. Coś chłopakowi w tobie nie spasowało, ja domyślam się nawet co (pewna księżniczkowatość).

Gość gość
Masz jakiegoś bzika na punkcie księżniczkowatości. Ja się zachowywałam normalnie, tak jak się zachowuję zawsze w stosunku do nowo poznanych osób, ale jak ktoś myśli, że każdy od samego początku potrafi być bardzo otwarty, to ma ciasny światopogląd.. To jest świeża znajomość. Ja bardzo chętnie bym ją kontynuowała i zacieśniała relację, ale skoro jemu cos się nie podoba/ewentualnie uznał jak ty, że jak mu się laska nie rzuca na szyję, to jest coś nie tak (chociaż w to wątpię :P) to..