Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzXD

seks dzień po miesiączce

Polecane posty

Gość xyzXD

Witam, uprawiałam seks z chłopakiem dzień po okresie jak to czasami się dzieje skończył we mnie. średnia długość cyklu u mnie to 28 dni, a okres trwa ok 6 dni. Jaka jest szansa ze zaszłam w ciąże? ktoś się orientuje w tej sprawie ?;)

Gość gość
A trakcie owulacji jaka jest szansa mąż nie skończył we mnie tylko na miejscu intymnym

Gość gość
W czasie owulacji bardzo duza bo podczas stosunku wydzielaja sie wydzielina z plemnikami A autorko masz zawsze szanse zostania mama bo plrmniki dlugo przezywaja w drogach rodnych kobiety

Gość gość
Szansa zawsze jest ale jak duża tego nikt nie wie. Czasami jest tak że się człowiek nie spodziewa bo wydawałoby się to niemożliwe a jednak okazuje się że było możliwe.

Gość gość
Mąż nie skończył we mnie ale na zewnątrz

Gość gość
Tak ale tłumaczy ci gość 17:57 że od początku wzwodu z penisa wypływa wydzielina w której są plemniki. A do zapłodnienia wystarczy jeden bystry i silny plemnik który może przeżyć w drogach rodnych nawet tydzień :D

Gość gość
To ty p********z, te wartości 60% to było naukowo wyliczone za pomocą rachunku prawdopodobieństwa uwzględniając wariancję i negację i funkcje trygonometryczne :D

Gość gość
gość dziś Mąż nie skończył we mnie ale na zewnątrz x W 1 ml spermy zdrowego mężczyzny powinno być więcej niż 15 milionów plemników... milionów a wystarczy 1 żeby zapłodnić, a preejakulat wydostaje się wcześniej już przy podnieceniu seksualnym a nie tylko przy "kończeniu". Nie wiesz czy zdążył wyciągnąć zanim wyrzucił pierwszą porcyjkę plemniorów.

Gość xyzXD
Mam ochotę na napalonego byczka, chętni pisać :*

Gość gość
27,36%