Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabieg z użyciem DermaPenu

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, czy ktoś z Was robił kiedykolwiek zabieg z użyciem DermaPenu? Czy to jest skuteczne??

Gość gość
Tak, skuteczny zabieg. To jest ten słynny wampirzy lifting czyli terapia osoczem bogatopłytkowym. Zabieg bez skalpela. Jeśli jesteś z Mokotowa lub okolic to na Ursynowie jest Klinika BBC, teraz nawet maja zdaje si e jakąś promocję na dermapen. Warto się dowiedzieć.

Gość gość
Zabieg dermapenem a zabieg z osoczem bogatopłytkowym to zupełnie inne zabiegi. Dermapen do mezoterapia mikroiglowa frakcyjna. Wszystko zależy jaki masz problem ze skórą i jakie preparary będziesz mieć wprowadzane. Juz samo nakłuwanie jest bardzo skuteczne, stymuluje do produkcji nowych włokien kolagenu w skorze. Miałam takie zabiegi z preparatem o nazwie NCTC - 4 zabiegi co miesiąc 1. Wygladam dużo lepiej niz wczesniej.

Gość gość
Zabieg z zastosowaniem dermapen trwa około 30-45 minut. Skórę jest znieczulana kremem znieczulającym, dermapen daje możliwość dobrania głębokości wkłuć, w zależności od okolicy, wskazania i grubości skóry. U mnie zaobserwowałam spłycenie zmarszczek, pojawił się efekt pogrubienia skóry, i widoczne zmniejszenie porów skóry. czyli wszystko tak jak chciałam. Zabieg robiłam w Centrum Medycznym SKJ.

Gość Mariola

Polecam dermapen w Art Derma Clinic w Rzeszowie. Początkowo miałam obawy co do samego zabiegu, bo boję się igieł ogólnie, ale to była sama przyjemność. Mikroigiełki są praktycznie niewyczuwalne więc bardzo, ale to bardzo polecam. 

Gość Mariola

Polecam dermapen w Art Derma Clinic w Rzeszowie. Początkowo miałam obawy co do samego zabiegu, bo boję się igieł ogólnie, ale to była sama przyjemność. Mikroigiełki są praktycznie niewyczuwalne więc bardzo, ale to bardzo polecam.