Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci z chorobami psychicznymi

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie radzicie? Szybko pogodziłyście się z diagnozą?

Gość gość
Nie pogodziły...ZA

Gość gość
szczepcie dalej dzieciaczki "witaminkami"

Gość gość
Jakie dzieci miał objawy chorób? Mój 5 latek będzie diagnozowany,,,,,podzielcie sie

Gość gość
Mi w gimnazjum w poradni psychologicznej stwierdzili zaburzenia emocjonalne ale mama z tym nic nie robiła. Bo popristu mój tata pił a babcia była suka która się rządziła i wyzywala wszystkich w domu psychicznie nie dało się wytrxymac tego. Byłam zamknięta w sobie i w szkole dokuczali mi . I to wszystko się we mnie zbierało i kiedyś stałam się nerwowa jak w domu zaczęłam się też kłócić przez rodzinę durna i też ich wyzywac. Jak w szkole dikuczali mi a zwkaszczavna wf dziewczyny nie wytrzymałam i stałam się nerwowa w stosunku do nich i agresywnie krzyczalam na nich ale przestali mi dikuczac już. Nie bilam nikogo bo tego nie uznawalam bo wvdimu byłam nie raz uderzona więc tyłki agresywny język i płacz był. Pedagog kilka razy wziol mnie na rozmowę. Ale ibridzunue nic nie gadakam. Ostatnia klasa była normalna już nie denerwiwakam się bo problemy się uspokoily i nawet psycholog nie był potrzebny. Ale pamiętam urazy jeszcze trochę w niektórych sytuacjach suevidbijaja ale starań się radzić. Ogólnie jestem spokojna dziewczyna. To sytuacja życiowa przyczyniła się wtedy do zaburzeń emocjonalnych.

Gość gość
Nie wieszcie we wszystkie choroby psychiczne które diagnozuje. Po prostu jarzde dziecko jest inne inaczej dojrzewa lepiej dziecko przybliżyć do Boga w dorosłym życiu przypomni o nim jak będzie miało problem. Bo ludzie nie wszyscy wierzący w Boga lepiej radzą w życiu nawet z psychicznym bólem. Lepiej się pomodlić z dzieckiem pooglądać pieknevobrazku święte albo nawet je malować

Gość gość
Ja z dziećmi jak były małe to filmy bajki religijne oglądałam. No polecam film o objawieniu Maryji w Fatimie. A jak będą nastolatkami to polecam pismo dla młodzieży i dorosłych MILUJCIE SIE mi pomogło w zyciu. Gdyby nie oni to pewnie bym już była samotna matka jak koleżanki z mojej szkoły.

Gość gość
Karzdy w tych czasach jest chory

Gość gość
Mimo, że jestem osobą wierzącą, staram się tak samo wychowywać swoje dzieci, to większej bredni już dawno nie czytałam. Co ma choroba psychiczna z wiarą... chorobę psychiczną należy leczyć przyziemnymi farmaceutykami lub jakąś specjalistyczną terapią.

Gość gość
"MILUJCIE SIE mi pomogło w zyciu. Gdyby nie oni to pewnie bym już była samotna matka jak koleżanki z mojej szkoły. " Co. Nauczyłaś sie zmuszać do bycia z mężem z którym normalnie byś sie rozeszła ?