Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemowlak płacze od zabawek. Co to może być

Polecane posty

Gość gość

Zdecydowałam się napisać tutaj bo moja 5 mies córeczka zachowuje się jakoś dziwnie. Zabawki wiszące wywołują u niej płacz. Gdyby od razu płakała po zobaczeniu zabawki to rozumiem że się jej by bała ale pobawi się nia pobawi i po 3-6 min płacze. Najciekawsze jest to że płacze tak tylko od zabawek, które wiszą (np. na bujaczku, na macie edukacyjnej) Co to może być? Czy ktoś miał podobnie?

Gość gość
No jak to- płacze od zabawek? Po prostu nudzi się jak na moje. Mam córkę w podobnym wieku i co chwilę muszę ją przenosić albo coś zmieniać, bo inaczej wrzeszczy aż się ściany trzęsą;-)

Gość gość
Aha i jeszcze moja płacze jak coś się nie daje włożyć do buzi - czyli wiszące zabawki już nie mają u nas racji bytu, bo nie dają się zabrać.

Gość gość
też tak myślałam...ale jakoś nie wiszącymi zabawkami się nie nudzi

Gość gość
kurcze, a ja mam odwrotny problem, zabawki, które nie wiszą i/lub nie dzwonią nie mają racji bytu. Mój synek wręcz uwielbia jak coś mu się kreci nad głową i wydaje dźwięki. Uwielbia karuzelkę nad łożeczkiem, grający i wiszący księżyc oraz grzechotki. Oprócz tego lubi jedną zabawkę pluszaczka. Tak to innych zabawek nie ruszy.

Gość gość
gośćwkość dziś :D

Gość gość
Denerwują ją. Zdejmij i już. Ale masz problemy kobieto.