Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopomyje chcą wracać do Polski.

Polecane posty

Gość gość

Właśnie dowiedziałem sie, ze kilku moich znajomych dopomyjcow z UKa, po dowiedzeniu sie ile zarabiam w PL, chce wracać. Tylko nie zdają sobie sprawy, ze nie bedą zarabiać 3 tysięcy zł, ponieważ sa nieudacznikami i nikt ich do pracy, wymagającej kwalifikacji nie przyjmie. Gnijcie w uka śmiecie po wsbzdetach. Tam jest wasze miejsce. Szorujcie kible. Na zdrowie.

Gość gość
nudzisz, płyta ci się zacięła

Gość gość
bingol - weź leki :D

Gość gość
Du...ek

Gość gość
Wuefisto zyjesz w urojonym swiadku :) 3 tysiace to zarabiał mój mąż w 2000 roku :D Faktycznie 3 tysiaki to zarobki marzen :D W te pedy wracamy ! Przez 15 lat pensje ani drgneły.. czy koszty zycia tez nie poszly w góre ? Faktycznie jest do czego wracac, kraina sczęsliwosci :D

Gość gość
ale p********z koles po pierwsze, nie masz znajomych po drugie nie zarabiasz tyle ile piszesz po trzecie nikt normalny nei chcesz orac nawet za 3 tysie w Polsce haha , debili

Gość gość
moi znajomi z kolei chcą wracać bo się boją wojny z islamem ISIS i zamachów ....powiedziałem im aby teraz siedzieli tam gdzie się sprzedali jak dzifffki :) w Polsce takich jak oni nie potrzebujemy :)

Gość gość
Wracajcie :) macie 4 miesiace :)

Gość gość
w Polsce takich jak oni nie potrzebujemy x wy czyli kto?

Gość gość
Mafia trolli, uhuhuh bojmy sie

Gość gość
Twój fagas nigdy nie zarabiał 3 tysięcy zł, bo to życiowy nieudacznik, który musiał rodzine do uka wywieźć by zapewnić im byt.

Gość gość
Po pierwsze nie do UK debulu. Nikt mnie wywozić nie musiał, sama chciałam wyjechać z przygnębiające Polski .mimo zarobków, mieszkania itp. Nadazasz? Ty też kretynue swojego czasu ewyjechales, z tym że ty byłeś nie udacznikiem i nadal nim jesteś.a inni sobie radzą.

Gość gość
Trzeba bać się ISIS? A DkaxEgo do Polski nie dotrą?? Pisu się lepiej bojciebo nie dzieje się dobrze

Gość gość
Twoi znajomi pracują jako pielęgniarki? BN o skąd nazwa d***myje???

Gość gość
17:17 płatny etatowy troll kafeteryjny jak zwykle zakłada temat :D

Gość gość
do wczoraj bingol - weź leki ej no, nie obrażaj ludzi biorących leki, my nie jesteśmy aż tacy pier***nięci jak on !! ja borę minimalną dawkę leku na nerwicę lękową, moja koleżanka ma depresję na szczęście dość łagodną, i nie jestesmy takie jak bingol, daleko nam do tego "wzoru godnego naśladowania" :)

Gość gość
Dopomyku przygnębiająca to jest twoja uka. Śmieć emigracyjny.

Gość gość
Błeheheheh a ten przygłup nadal swoje. :D dobrze że tej mendy nie ma już w moim ukochanym UK! Nigdy tu niw wracaj śmieciu, rozumiesz? :o

Gość gość
Pewnie ze nie wrócę do tego syfu. Ty tam gnij emigracyjny śmieciu.

Gość gość
To ze w syfie mieszkales nie znaczy tepa palo ze wszedzie w UK jest taki syf, tak samo jak to ze mieszkasz np w odnowionej wawie nie znaczy ze wszedzie w PL jest swiezo i pieknie ty obesrancu bezmozgi gnij w Pl lajzo i pocieszaj sie dalej ze cala Polska to piekno a cale UK to gowno :D

Gość gość
Widzisz emigracyjno pisdeczko, zaczynasz pisać z sensem. To ze żyłaś w PGRze nie znaczy ze cała Polska wyglada jak twoja zapijaczona wieś. To ze żyjesz w rozwiniętym regionie UK, nie znaczy ze cały kraj tak wyglada. Rozumiesz to pisdeczko?

Gość gość
Więc skończ pier/dolić pisdeczko. Wszyscy na to czekają.

Gość gość
W PL jest już powszechny dobrobyt. A zarobki idą cały czas w górę. Teraz nie ma już powodu do wyjazdu z PL bo tutaj wszystko jest dużo tańsze niż na zachodzie. A do tego Polacy są tacy sympatyczni i chętnie pomagają jeden drugiemu.

Gość gość
A co zdziwiony jestes?