Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana oleju w automatycznej skrzyni biegów

Polecane posty

Gość gość

Czy kiedyś robiłyście to same, z tego co czytałam w internecie, to jest to dosyć proste. Sądzicie, że kobieta która nigdy tego nie robiła poradzi sobie z instrukcją? Boje się, że tylko rozbebeszę auto i będzie koniec.

Gość gość
nie uwierze aby to baba sama zrobiła bo korek do spustu a i do wlewu moga byc zapieczone i trzeba wiedziec jak uderzyc korek aby go odkercic i moze tak byc ze moze byc jeden korek i wdet trzeba auto dobrze podlewarowac na jedna strone aby olej w ogóle wlecial potrza ci chłopa :D

Gość gość
a niektore auta nie maja w ogole korkow tylko dekle. korek tez moze być trudno dostepnym miejscu daj sobie kobieto spokój :O🖐️

Gość gość
No muszę przyznać, że troszkę teraz się tego obawiam i chyba się jednak tego nie podejmę. A czy taka usługa w warsztatach dużo kosztuje?

Gość gość
Myślę, że cena w miarę rozsądna. A gdzie leży ten warsztat?

Gość gość
A czy w tym warsztacie nie ma szansy, aby mnie oszukali, bo słyszałam, że niektóre warsztaty robią tak, że gorszej jakości olej wlewają, bądź nie wlewają tyle ile powinni.

Gość gość
Jeżeli nigdy tego nie robiłaś sama , to lepiej udaj się do jakiegos warsztatu żeby Ci to wymienili i ewentualnie pokazali jak to robic na przyszłość. Ja zawsze jezdze do www.green-car.com.pl , bo robia wszystko profesjonalnie i maja atrakcyjne ceny.