Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia459

Pierdzenie w twarz

Polecane posty

Gość joasia459

Z moim facetem jesteśmy 3 lata ale od niedawna zabraliśmy się jakoś tak za inne odmiany seksu i tak zaczęło się od lizania jego dziurki-gdzie za każdym razem przy lizaniu-on siada na mnie i każe mi cyt"lizać głęboko jego owłosione dziursko",do w ostatnim miesiącu tzw.fartingu czyli pierdzenia mi w trakcie lizania jego dziurki i podduszania mnie swoją d..pą(wcześniej specjalnie zajada się jakimś kotletem,popija kefirem i je fasolkę,żeby mocniej walić we mnie)W sumie mi się to podoba tylko zastanawiam się czy może on ma jakieś odchylenia?jest łagodny jak baranek ale mamy się pobrać i może coś z nim nie tak? Ktoś uprawia farting?

Gość gość
zerzygałabym sie od tego smordu k*******a

Gość gość
podoba ci sie jak facet siedzi swa dupa na twej twARZY ? niedugo nasra ci na twarz i karze zjesc

Gość joasia459
podoba mi się to,to mnie poniża i to jest fajne-wtedy czuję jak robię coś kompletnie nieprzyzwoitego,ten smród duszący jest straszny ale wtedy jeszcze bardziej mi się chce a on jest też strasznie podniecony,pytanie czy to nie za mocne odchyły?

Gość gość
Mocne :D A zmieniacie się czasem rolami? ;)

Gość gość
Póki oboje partnerów akceptuje te odchyłkę, to nie ma się co martwić ;) Inni jie muszą trgo akceptować. Lubisz coś szalonego, Twoj partner też, więc nikt nikogo nie gorszy... czego chcieć więcej? ;)

Gość gość
Nie,nie mam takiej potrzeby-lubię być mocno poniżona w seksie,on lubi górować-w życiu jest trochę inaczej-może tego potrzebuję bo mam tzw.wysokie stanowisko,które nie do końca mi odpowiada ale kasa etc.Wiem,że to może nienormalne:)ale to lubimy - zastanawiam się tylko czy on potem nie zmieni się i nie zacznie dominować w życiu?

Gość gość
Ma w łóżku dominującą rolę, wiec wszystko możliwe... A nie wolisz jakichś mniej "śmierdzących" zabaw w łóżku? Nie krytykuję , ale tak się zastanawiam skąd to się wzięło, ten pomysł akurat na pierdzenie :) A jak się boisz, że on zacznie dominować, to następnym razem Ty możesz mu napierdzieć :D

Gość gość
-on siada na mnie i każe mi cyt"lizać głęboko jego owłosione dziursko", c c LOL :D:D haha qrwa

Gość sierakovsky
Liż dogłębnie me owłosione dziursko.:classic_cool: Dogłębnie i skrupulatnie!

Gość gość
O tak.:) Właśnie tak.:) I napiszę wam kochani,że gdyby walnął mi małego kleksa to byłoby to w sumie interesujące urozmaicenie. W końcu liczy się progres!

Gość joasia459
Post wyżej to byłam Ja.:) Na tym parchatym forum nic nie wchodzi jak trzeba a powinno....tak jak w łóżku.:)

Gość Novickaja
Witam.Mam pytanie. Cży Twój partner ceni sobie jednak higienę o***tu czy też idziecie na całość? Tj pytam czy bywa iż w akcie nieokielznane podniecenia zdarza ci się podebrać językiem jakiegoś dorodnego i aromatycznego rodzyna?:)

Gość gość
Weźcie ogarnijcie :o Rozumiem urozmaicenia, ale żeby jakieś "rodzyny" i "kleksy" na twarz :o

Gość gość
dziś Liż dziursko ! :classic_cool:

Gość gość
Przez osiem lat platforma też fundowała ludziom takie urozmaicenia.

Gość gość
Liż to szybciej. :classic_cool:

Gość gość
O ludzie autorka jaja se robi i najwyraźniej ma ubaw gdy pisze wam kocopoly a wy łykacie jak pelikany i jeszcze odpisujecie! Hahaha a to ci heca!

Gość jimzimniokaichuj
Czopasie wyzej ona pisze prawde i ja jej wieze ty jestes zwyklym czopem wiec twoje zdanie sie nie liczy wiec wypierdalaj pisac swoje smieszne i glupiebteksty na forum mincrufta. Tam twoje miejsce czopasie

Gość gość
Trudno powiedzieć czy to prawdziwy post, czy tylko prowo... Na pewno wiele wypowiedzi dopisanych tutaj nizej w temacie to fake pisany przez podszywki... Jednak nie da się ukryć, że pewnie są wokół nas pary, które takie rozrywki w łóżku stosują. Może któryś z waszych znajomych tak robią i nawet o tym nie zdajecie sobie sprawy? ;) Bo może na co dzień są mili i przykładni, a w łóżku takie cuda wyrabiają :classic_cool:

Gość jimzimniokaichuj
Widzisz przydupasie kolega 23 30 madze prawi i za to zjebki nie dostanie. A ty czopasie teraz nie wyjdziesz na ulice bo bedzie ci tak wstyd zasrancu ze jestes bezmuzgiem i bez zadnych pozadnych argumentow stwierdziles ze to fejk

Gość gość
Widzę,że nikt z was tego nie robi Wczoraj znów było ostro:) No nic w każdym razie dzięki za odzew-nawet ten negatywny.

Gość gość
Kurdę jakoś mnie to zainteresowało,wyobraziłem sobie jak robię to ze swoją laską i waliłem sobie na to konia - niezły spust miałem,w necie pełno takich filmików,muszę ją jakoś zachęcić - ona też liże mi rowa-może w trakcie puszczę jej bąka niby niechcący:)

Gość gość
Ja osobiście bardzo lubię jak ładnie dziewczyny pierdzą i niesamowicie mnie to jara. Przyznaję. Ale nigdy tak całkiem w twarz, ani tym bardziej nie do ust :o

Gość gość
ale na tym polega ten hardcore

Gość gość
No wiem... Ale dla mnie to to nie jest. Ja ciut bardzie lajtowe klimaty lubię choć tez z pierdzeniem związane ;) U mnie nie chodzi o żadne poniżenie przez obrzydzenie gazami... Wprost przeciwnie, bo lubię ten zapach, ale nie centralnie w nos, bo zbyt intensywny

Gość gość
a może by tak kupka prosto z męskiej dziurki?

Gość adams38
Osobiście uwielbiam lizać tyłek kobiety, wkładać język do środka . Uwielbiam lizać i ssać kiedy pierdzi. To mnie podnieca niesamowicie.

Gość Lucyfer 3666
Fetysze z******ta sprawa. Tez uwielbiam wylizywac dupcie swojej pannie, ale nie próbowaliśmy z pierdzeniem. Za to liżąc jej cipke uwielbiam jak sika mi w usta. Z******ta podnieta... Pała nie opada jak po wiagrze. Polecam ;-)