Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skutki palenia przez rok

Polecane posty

Gość gość

Mam 25. Przez głupotę paliłam przez rok. Nie wiem, czy sobie coś "wkręcam", czy to fakt, ale zastanawiam się, czy ten rok mógł przyczynić się do widocznych szkód (np. twarz?). Jeśli tak, czy jest to odwracalne (pod warunkiem zaprzestania palenia oczywiście ;))

Gość gość
pewnie że jest odwracalne, zwłaszcza że młoda jesteś i organizm szybciej dojdzie do siebie, najlepiej to rzuć palenie i przerzuć się na jakiś sport, wtedy szybko zobaczysz zmiany

Gość gość
Już to zrobiłam, ale przyznam, że trochę się tym podłamałam (tzn. po fajki sięgnęłam w kryzysowym momencie życia, to był dla mnie trudny rok, powoli jakoś się poukładało, choć nie do końca). Generalnie kiedy zaczęłam z powrotem myśleć o sobie, nie chciało mi się o siebie dbać, bo pomyślałam sobie, że po co, skoro już tyle miesięcy paliłam i niszczyłam się od środka i na zewnątrz. :(

Gość gość
Najgorsze co może być to paląca kobieta z brzydkim ryjem.

Gość gość
rok palenia to nie jest jakas tragedia dla organizmu, takze nie wkrecaj sobie, a jesli nie daje ci to spokoju, to moze zrob sobie jakies badania - krew, pluca, moze wizyta u dermatologa?