Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ratowanie związku

Polecane posty

Gość gość

Witam . Może zacznę od tego , że mój problem jest zawiły i skomplikowany. Jestem z dziewczyną 2 lata. 3 miesiące temu zdarzyła się dla mnie bardzo bolesna sytuacja, otóż dziewczyna mnie zdradziła. Przebaczyłem jej tą zdradę. Teraz miewam wątpliwości, chcę skończyć ten związek a jednocześnie chcę ratować ten związek. Wiem że mało jest w nim miłości. I ja i dziewczyna traktujemy zbyt powierzchownie związek, nie staramy się w niego wgłębiać. I może... to było przyczyną zdrady, być może nie dawałem jej poczucia bezpieczeństwa. Jednak po tym co zrobiła nadal widzę w niej kobietę z którą zamierzam coś zbudować. Chciałbym naprawić nasz związek. Jest jeszcze jakaś szansa?

Gość gość
nie chcę ją zdradzać wiem że ona to zrobiła bo nie było wtedy miłości miedzy nami

Gość gość
u mnie po zdradzie ,nie bylo juz takiej mozliwosci.Nie umialam zaufac ponownie.Kazdy pozniejszy powrot do domu,sms,wyjscie z kolegami..obawialam sie.Niby nie chcialam,ale za kazdym razem kontrolowalam(bez wiedzy jego)sprawdzalam kieszenie,wachalam.Powiem Ci tak,zdrade mozna wybaczyc,ale nie zapomniec.U mnie tak bylo,ale przy klotni rozwiercalam od nowa rane,ktora juz sie nie zabliznila.Jesli ty umiesz,ok,probuj,ja odpuscilam.Nie ma wytlumaczenia,ze sie penisa /piipy nie potrafi kontrolowac.Ktos,kto raz zdradzil,zdradzi przy najblizszej okazji ponownie.

Gość gość
Mieszkamy od siebie trochę km , wiem że to utrudnia relację jakąkolwiek, ale spotykamy się dwa razy na tydzień

Gość gość
gość dziś mi pomogła modlitwa w intencji związku. Przetrwał najgorsze chwile ale bez modlitwy nic bym nie osiągnął.

Gość gość
czyli rozumiem że nie ma żadnych szans??:O

Gość gość
szanse sa zawsze,ale to ty musisz wiedziec czy bedziesz umial zyc z ta zdrada.Zwiazki na odleglosc tym bardziej sa bez sensu.

Gość gość
Ale co ratować? raz zdradziła zrobi to ponownie. Trzeba było ją pilnować... choć ona sama powinna się szanować. Ja na twoim miejscu zaczął bym rozglądać się za inną. Będziesz z nią się tylko marnował. Nie zapomnisz zdrady wierz mi..

Gość gość
nadstawila jednemu,nadstawi drugiemu tyle w temacie

Gość gość
Jeżeli ona chcę żebyś został, to ewidentnie chcę na tobie żerować. Znam takie laski, to najgorszy typ . Zdradzają a potem uważają że to nic. I wbijają się pazurami w partnera, wysysają do ostatniej kropli krwi. Twój związek tak czy siak będzie toksyczny. Nawet jeśli teraz jest dobrze to co z tego? Nadarzy się okazja znowu zdradzi .

Gość gość
oo proszę kolejny idiota (przykro mi nie nazwę tego inaczej) który daje się manipulować dziewczynie. Brawo... twoja laska tobą manipuluję jak się da , a ty głupi i nieświadomy niczego jej przebaczyłeś . Jakie to naiwne

Gość gość
Współczuję ci serdecznie z całego serca... najlepszym rozwiązaniem jest z nia zerwać na zawsze...