Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Neptyk wczoraj przechłał całą rentę był w klubie GOGO

Polecane posty

Gość gość

no cóż należało się mu

Gość gość
W klubie gogo przechlać?? W klubie gogo to można wydać (czyt.-stracić). Chlać to można w domu albo w knajpie. A te drinki które tam serwują albo się "stawia" panienkom to lipa jak choy.

Gość gość
Jeśli to prawda to neptyk jest glupszy niż myślałem. Jak można być takim idiotą żeby wydawać kasę na samo patrzenie w jakims gogo? To już lepiej jakby rentę przepieprzyl w.aagencji towarzyskiej bo przynajmniej miałby sex.

Jestem wzrokowcem jak większość i kręci mnie oglądanie tańczących panienek, pobudza to moją wyobraźnię . Moja renta mogę wydawać na co chce

Gość gość
Tak.Kręci cię i co dalej wzrokowcu szanowny robisz jak już się rozkręcisz? Walisz konia. I tyle masz z gogo plus pusty portfel.

Gość gość
tak samo bym zrobił !!! a ile masz tej renty????

Gość lolowww
no to ZASZALEŁEŚ !!!

>>>Jestem wzrokowcem jak większość i kręci mnie oglądanie tańczących panienek, pobudza to moją wyobraźnię . Moja renta mogę wydawać na co chce<<< >>>tak samo bym zrobił !!! a ile masz tej renty????<<< >>>800 zł z groszami<<< x Teraz widać: kto jest tutaj RENCISTĄ, zarzucającym innym własne ograniczenia. x Ja pracuję i płacę za siebie składki, więc to raczej Ty jesteś kaleką (co mi ciągle zarzucasz) życiowym (co widać i czuć :P ).

Mam trochę puszek po piwie i trochę złomu jak sprzedam to się jeszcze wybiorę w następnym tygodniu