Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak fajnie z dzieckiem spędzić czas...

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry. Jestem mamą 4 letniej Kasi i staram się, aby nasz wspólny wolny czas był jak najfajniej zagospodarowany. Lubimy organizować sobie wycieczki tematyczne, malujemy, tańczymy, świetnie się bawiąc. Chciałabym podpytać rodziców o i ich czas z dzieckiem, może macie fajne zabawy, lub miejsca, z których mogłybyśmy skorzystać i też się cieszyć wspólnymi chwilami. Dziękuję i pozadrawiam :) Ola

Gość justynasss
Witaj Ola! Ja mam 6 letniego syna, który jest zafascynowany kuchnią i gotowaniem :) naprawdę, potrafi godzinami oglądać książki i programy kulinarne w TV. Nie tylko w domu urządzamy sobie takie gotowanie, ale też ostatnio byliśmy na fajnej akcji w pizzerii Da Grasso na ul. Niepodległości w Zielonej Górze. To się nazywa Mały Kucharz i dzieciaki mogą same sobie przygotować pizzę, dostają stolnicę, wałek i składniki. Fajna zabawa, polecam Ci, bo przy okazji obiadu i nie brudząc w swojej kuchni można świetnie się bawić. Pozdrawiam

Gość Malina43
ja postanowiłam, że razem z moją córką zrobimy wszystkie dekoracje świąteczne :) czeka nam sporo pracy

Polecam Teatr Małego Widza w Warszawie. Bardzo dobre urozmaicenie dla dziecka. Angażujący spektakl wprowadzający maluchy w życie kulturalne, a dodatkowo czas przeznaczony na wspólną zabawę. Warto zaznaczyć, że są to przedstawienia przeznaczone dla dzieci od pierwszego roku życia i nie obowiązują tam sztywne teatralne zasady, więc nawet niesforne dzieci są tam mile widziane. Lepsze rozwiązanie niż siedzenie przed telewizorem ;) www.teatrmalegowidza.pl

Gość gość
Pomodlić się nauczyć modlitwy

Gość gość
Chyba bezmyslnego klepania paciorka :o dzieci potrafią sie modlić, tak z serca,tego sie nie uczy.