Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paszteciaro, nie podchodź do mnie kiedy jestem pijany!

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Ładna kobieta czuła by się dotknięta, jak najbardziej. Pusta nie. Ładna i mądra nigdy nie zadała by się z takim czymś jak autor. x Wyluzuj.Jak poczulas sie dotknieta,to znaczy,ze jednak uroda nie grzeszysz.Ladna i madra kobieta wlasnie nie czula by sie dotknieta,bo po pierwsze jest ladna,a poniewaz madra-to doskonale zna swoja wartosc,wiec wie,ze temat nie dotyczy jej :)

Gość gość
Mnie też nie dotyczy. Jako paszteciara siedzę w domu.

Gość gość
Mądra z ciebie kobieta!

Gość gość
Ładna, mądra i inteligentna czuła by się dotknięta jako kobieta, bo zdaje sobie sprawę że uroda może przeminąć. Pusta cieszy się swoją obecną urodą i zapewne śmieje się z Twoich słów. To co napisałeś, jest upokarzajace nie tylko dla kobiet, ale też i dla Ciebie. Łapiesz byle jaką, byle żyła, byle jakaś dziura była bo zapomniałeś że jest coś takiego jak mózg. Używaj go czasami, to nie będziesz miał potem wstrętu do siebie.

Gość gość
To ta paszteciara wykorzystała moją chwilę słabości! Teraz mam uraz i zamiast cieszyć się piątkowym wieczorem to siedzę jak debil pod kołdrą :-(

Gość gość
Ja tam sypiałam tylko z najprzystojniejszymi. Tacy wpadAli mi w oko i zazwyczaj miałam co chcialam. Też jestem niezła laska więc nie bylo problemu. Nigdy natomiast nie widziałam super faceta plus paszteta. Ludzie dobierają się pod względem podobnej atrakcyjnosci. Podejrzewam, że też jesteś pasztet tylko z przerosnietym ego

Gość gość
No i właśnie masz przykład powyżej ładnej, ale moi zdaniem lekko zadufanej w sobie kobiety, o której pisałam wcześniej. Wiek, wypadek, gronkowiec, trądzik różowy i staje się na twarzy właśnie pasztetem, a prostota mentalności zostaje. A co do chwili słabości, to była właśnie Twoja słabość, więc nie wiń za to innych.

Gość gość
No i to jest właśnie wasza hipokryzja, jak facet puknie kobiete to jest to w najlepszy razie wykorzystanie jej a w drugą stronę, facet sam się o to prosił…

Gość gość
uhm idac twoim tokiem myslenia - naklej sobie naklejke na auto "NIE WLAZIC POD KOLA JAK PROWADZE PO PIJAKU" parodio czlowieka- to ze ci puszczaja hamulce jak sie nayeebiesz nie oznacza ze ktokolwiek inny za to odpowiada niz ty

Gość gość
Gdyby paszczur nie dobierałby mi się do rozpora, to by nie doszło do tego nieszczęścia!

Gość gość
jasne nie umiesz powiedziec nie? a... przepraszam nadm alko we krwi cie tlumaczy ciekawe czy jak ta super laska co ja sobie na trzezwo przygr***asz ci powie ze cie po pijaku zdradzila to ja tez bedziesz tak blyskawicznie rozgrzeszal jak siebie teraz?

Gość gość
wow! argumentow autorowi zabraklo :D

Gość gość
Ładna, mądra i inteligentna czuła by się dotknięta jako kobieta, bo zdaje sobie sprawę że uroda może przeminąć. Pusta cieszy się swoją obecną urodą i zapewne śmieje się z Twoich słów. x To znaczy,ze jednak taka pusta nie jest :)No i co z tego,ze uroda przeminie ?Nawet jak kiedys moja uroda przeminie,to nie naleze do tych kobiet,ktore beda sie pchac pijanemu facetowi do wyra,zeby tylko w koncu mnie przelecial.Bo o takich byla mowa.Wiec tym bardziej nie musze czuc sie dotknieta.

Gość gość
Łapiesz byle jaką, byle żyła, byle jakaś dziura była bo zapomniałeś że jest coś takiego jak mózg x Ale to wlasnie te zdesperowane pasztety wykorzystuja takie okazje,zeby ktos je w*******.Dobieraja sie do pijanego faceta a on nawet nie wie co robi,a potem rano jest niespodzianka :O Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
dziś No właśnie, pasztety niech płacą męskim dziwkom a nie bzykają porządnych facetów!

Gość gość
Pożądanych facetów... bo się rozpłacze ze wzruszenia nad waszym nieszczęściem. A pamiętacie co robicie i mówicie tym powiedzmy mniej urodziwym. Może to właśnie wasze zachęty sprawiają że lądujecie z nimi w łóżku. x. A co do prostoty, to zapewne nie jest to zrozumiałe co napisałam. Niezależnie od tego czy jesteśmy brzydkie, czy ładne posiadamy jakąś godność osobistą. Dla mnie słowa obrazujące te,, pasztety" są uwłaczające jako kobiety, a słowa,, fajnej niuni" są jeszcze bardziej uwłaczające niż mężczyzn. Może jest to etykietowanie z mojej strony, ale kojarzy mi się z pustą lalką,która myśli jaka to jest zajefajna. Może nie zdaje sobie sprawy, że odnosząc się w taki sposób do tych,, pasztetów" pozbawia nie tylko je, ale również wyzuwa się ze swojej godności.

Gość gość
nastepne provo idz dzieciaku porob cos pozytecznego

Gość gość
Ale oburzenie:D tak jakbyscie WY nie patrzyly na wygląd :o

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Proszę o merytoryczne wypowiedzi w tym temacie

Gość gość marza
To jak twoim zdaniem wyglada paszteciar? Straszne jaka masz zlo opinie o kobietach ladnych brzydkich. Zalezy ci tylko na seksie

Gość TwojaWątroba
Pijusie, niedługo odmówię współpracy !