Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysł na prezent pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam zbliżają się święta a kilka dni po nich urodziny mojego narzeczonego. Co można kupić bo ja już na prawdę nie mam pomysłu

Gość gość
Świecące kieliszki :D

Gość Gosiaczek_Buziaczek
Dokładnie! Mam to samo, o ile mikołajki mam już z głowy, nawet zaplanowałam, ze pójdę z córką i mężem na mikołajki do Factory Wrocław (mają być postaci z jej ulubionej bajki :D) o tyle nie mam już pomysłu co kupić tej małej księżniczce pod choinkę :( Na mikołajki dostanie śliczny różowy sweterek z Hello Kitty. Macie jakieś pomysły? :)

Gość olkaaa24
Zajrzyj na stronę http://prezentforum.pl/ a znajdziesz tam pomysły na prezenty nie tylko na święta i urodziny, ale na wszystkie okazje. Pogrupowane są i okazje na którą prezentu szukamy i osoby, którym chcemy kupić prezent. Bardzo ułatwia to poszukiwanie prezentu.

Gość gość
Fajne pomysly sa tez na wyjatkowyprezent.pl, wiec moze jedzcie gdzies wspolnie na urlop, moze jakis pobyt w gorach lub nad morzem? Mozna to polaczyc z sylwestrem.

Gość gość
Potwierdzam, na wyjątkowym prezencie jest mnóstwo świetnych pomysłów na prezenty, których na codzień nie dostrzegamy :) sam mam nadzieję, że kiedys uda mi się dac mojej dziewczynie w prezencie rzelot paralotnią :) :)

Gość gość
A jak bym na Twoim miejscu zafundowala Wam w ramach prezentu romantyczny weekend w Sopocie. Sama ostatnio byłam z chłopakiem w hotelu http://bayjonnhotel.pl/, spędziliśmy cudowne chwile. Takie wypady daja o wiele wiecej radości niż prezenty :)

Gość gość
Taki wyjazd to swietny pomysl! Dodatkowo dokup mu (albo sobie ;)) jakas zmyslowa bielizne w http://www.anais-apparel.pl/ i idealny prezent gotowy!

Gość gość
Wejdz sobie na https://wojart.pl/ Znajdziesz tam propozycje ciekawych spektakli teatralnych, idealnych dla par. Weź go do teatru! :)

Gość gość
hmmm może karafkę ? a moze się zapytaj, mnie się mąż zapytał co bym chciała to powiedziałam, ze na mikołajki takie ozdobne kubeczki w pięknym opakowaniu ze sklepu Dajar, jako prezent zawsze fajnie dostac takie coś :)

Gość gościóweczka
Dla nie facetowi zawsze najlepiej jest kupić coś praktycznego. Sprawdza się często sprzęt. Ja swojemu na urodzino-imieniny kupiłam wieżę z panasonica, zahaczając przy tym nieco o prezent na naszą rocznicę :) Bardzo się ucieszył ;)

Gość gość
z kategorii prezentów droższych to byłby dobry iphone 6s, na bank narzeczony by się cieszył :)

Gość gość
czy narzeczony był grzeczny ? dwa prezenty w tak krótkim czasie ? pozazdrościć tylko dziewczyny :) ja zastanowiłabym się nad Apple Watch, bardzo dobrze wygląda na męskim nadgarstku

Gość gość
apple watch - jak najbardziej polecam! Sama użytkuję i jestem nim zachwycona :)

Gość gość
Jeżeli chodzi o prezenty to polecam kubki z oryginalnym nadrukiem że strony www.vitaminum.pl kolezanka mi poleciła i Milo się zaskoczyłam stosunkiem jakosc\ cena