Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były odzywa się po latach.. czego chce

Polecane posty

Gość gość

To on mnie zostawił. Byliśmy ze sobą dwa lata i rzucił mnie dla innej. Po trzech latach, nasze drogi się znowu zeszły. Ja byłam sama po zakończonym innym związku. On też był z nią w separacji. Ona go zostawiła, on chciał wrócić. W między czasie zaczął jednak przyjeżdżać do mnie. Na poczatku się żalił jak mu źle (nosz kurde czy ja naprawdę byłam do tego odpowiednią osobą?) później dzwonił i chciał się spotykać towarzysko, aż pewnego razu przy piwie rzucił się na mnie i mnie pocałował. Wtedy go odepchnęłam, on mnie przeprosił. Spotykaliśmy się dalej i w końcu doszło do tego. Uprawialiśmy seks. Trwało to może z miesiąc, w między czasie ona zaczęła się do niego odzywać i tak nasz kontakt się urwał. Tzn on przejeżdżał celowo koło mojego domu by mnie spotkać i np łapał za kolano itp ale juz odpychalam jego zaloty. W koncu nasz kontakt się urwał, a oni do siebie wrócili. Po roku znowu do mnie zadzwonił i mówił, że im się układa dobrze i pytał co u mnie. Aktualnie rozpoczynałam nowy związek. Więcej już się nie kontaktowaliśmy. Mijały lata, on założył rodzinę. Ja też. Po 5 latach znowu zaczął kręcić się autem w okolicach mojego domu. Byłam po porodzie zatem byłam gruba i brzydka. Mimo, że nasze spojrzenia się spotkały, on nie szukał ze mną innego kontaktu... ale po co tam jeździł to nie wiem. Minęły kolejne dwa lata... bardzo schudłam, zaczęłam codziennie ćwiczyć, salony kosmetyczne stały się moim drugim domem :P Wygladam teraz mega atrakcyjnie, nie chwalac się. W październiku wychodziłam z domu w stroju do biegania: obcisłe spodenki i krótki top. Akurat kto przejeżdzal? No on bo jakby inaczej... usmiechnal się, ja też i pobiegłam, on pojechal dalej. Minal miesiac, czyli wczoraj wchodze na e-maila a tam co? Wiadomosc od niego z pytaniem co u mnie slychac?? Zapytam jasno: Chce mnie podymac? No ale ma żonę i dzieci... Nie odpisywać?

Gość gość
Wow... Niezly galimatjas... A ty masz daceta? Po co chcesz go o to pytac?

Gość przyczepsiędomnie
Kocham każdego byłego i kazdego którego do tej pory poznałam. Gosuniuniu ciebie też bbbbbaaarrrddzzzoooo kocham ...nie widac? :)

Gość gość
zona go nudzi i chce podypczyc inna dla odmiany a ty jesteś latwa jak widac

Gość gość
A czy w przypadku byłych można mówić o byciu łatwą? Przecież i tak już wcześniej uprawiał ze mną seks. A wtedy gdy znowu się zgodziłam, to byłam sama, nikogo nie miałam. To było takie urozmaicenie sobie życia. Tak ja mam męża i też mam dzieci. Może lepiej nie będę mu odpisywać, bo co mi po tym.... chociaż jestem ciekawa czego chce.