Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak dziewczyna mnie nie chce to jest sens sie do niej odzywać?

Polecane posty

Gość gość

Ciężko jest sie nie odzywać bo ciągnie mnie do niej, ale wiem ze ona mnie nie chce, jak ja sie odzywam to ona nawet nie reaguje. To już koniec? :( Nic sie takiego w zasadzie nie stało, po prostu jak to często bywa do tanga trzeba dwojga, a nie zawsze dwoje chce tego samego. To jest najgorsza rzecz w życiu gdy bardzo się nie chce, ale niestety trzeba zapomnieć o kimś na kim bardzo zależy... Wiem że gdybym się jeszcze odzywał to tylko bardziej bym się pogrążał, coraz bardziej traciłbym w jej oczach i zniechęcał ją do siebie prawda? :( trudne to wszystko... Ile człowiek musi znieść takich kopnięć w d**e w życiu żeby albo w końcu już sie po takim kolejnym ciosie nie podnieść albo może w końcu doczekać tego czego tak bardzo pragnie? ehh

Gość gość
Jeżeli ktoś cie nie chce to nic nie poradzisz.Trzeba poszukać czegoś innego.

Gość gość
odpuść bo cie jeszcze na psiarnie podasz że ją nękasz albo zrobi z ciebie psychola

Gość gość
a jak sie przestane jednak odzyawać a ona stwierdzi że ją olałem? bo często jest tak że kobieta nie potrafi sie sama odezwać i liczy tylko na inicjatywe faceta, no ale jeśli nie ma odzewu to chyba faktycznie trzeba odpuścić, ale czy jest chociaż mała nadzieja ze ona jednak sama sie odezwie gdy ja przestane sie odzywać?

Gość gość
a znasz ja w ogole czy to tylko int znajomosc ?

Gość gość
nie odezwie, jeżeli cię nie chce to zrozum to koleś i nie bądź nachalny, bo takich szczuje się psami :D

Gość gość
Daj sobie spokój, jeśli czujesz że jej nie zależy. Powiem Ci z kobiecego puntu widzenia - owszem, kobiety chcą i lubią, gdy facet odzywa się jako pierwszy i podejmuje inicjatywę, ale wtedy jakoś pokazują mu/dają do zrozumienia, ze są zainteresowane, np. sposobem rozmowy z Tobą, okazywaniem Ci czułości, chęcią do rozmowy i spotkań. Po prostu wiesz i czujesz, ze jej zależy. Ja tak mam, lubię jak facet podejmuje inicjatywę, a gdy się do mnie odzywa, to okazuję mu jak bardzo mi na nim zależy. Daj jej spokój, być może w jej oczach jesteś już natrętem. Też tak miałam ostatnio z jednym, starałam się być miła, uprzejma, ale nie byłam zainteresowana i starałam się dać to odczuć, a ten nie dawał mi spokoju i był natrętny.

Gość gość
reprezentujesz najgorszy typ faceta, nachalny i natrętny mimo odmów jak wrzód na doopie :O

Gość gość
no wiem dobra, odpuszcze jakos będę musiał to sam w sobie zwalczyć przetrawić spróbować zapomnieć, chociaz i tak bede mial nadzieje ze moze ona sie sama odezwie :P

Gość gość
Daj jej spokój, bo cię poda na policje i będzie miała rację. Ja juz dawno powinnam tak zrobić, bo od pół roku mnie były meczy ale serce mam za miękkie i liczę na to ze ignorowanie go załatwi sprawę. Jakby się zachował normalnie po rozstaniu to może nawet posźli byśmy na piwo albo po gadali przez telefon ale on musi jak pojebane ciągle te swoje kocham cie, co u ciebie mała, odezwij się. .. mam ochotę mu powiedzieć żeby szedł się powiesić czasami.

Gość gość
nie odezwie, prędzej znajdzie innego faceta

Gość gość
Stalking i nękanie są karane więc lepiej daj sobie spokój bo jak dziewczyna się wkurzy to pójdzie na psy

Gość gość
a ja jestem za tym zebys sie odezwal ;) widac ze ogarniety z Ciebie facet :) i ponawiam pytanie znacie sie juz ? czy to int znajomosc? :)

Gość gość
odezwał się już chyba, teraz to podchodzi pod stalking bo natrętem jest na pewno

Gość gość
masakra i do tego disco polo :O

Gość gość
a zaproponowales jej spotkanie ? moze nie jest typem dziewczyny ktora lubi mailowac w nieskonczonosc?

Gość gość
bo pewnie kłamiesz więc NIE

Gość gość
dobra nie ważne i tak nie wiecie o co chodzi więc nie ma sensu dyskutować

Gość gość
nie chce ciebie i pogódź się z tym. Większość kobiet nie znosi natrętów

Gość gość
a dlaczego kobiety nie mają na tyle odwagi i honoru aby wprost powiedzieć 'nie interesujesz mnie, odpuść' albo jakoś nawet bardziej dyplomatycznie jak to wy lubicie ściemniac typu 'no wiesz fajny z ciebie facet ale nic z tego nie będzie czy coś tam coś tam' w każdym razie żeby cokolowiek chociaż a nie takie zamilknięcie i zabawa w ciuciu babke jak małe dzieci nie można jasno powiedzieć? może nawet i dobitnie np 'odp*****l sie ode mnie' ale zeby jednak jasno szczerze i uczciwie określić sytuacje a nie milczeć

Gość gość
ej odpowiedzcie mi na tym forum kafeteria w tym temacie

Gość gość
odpowiem Ci na to pytanie, poniewaz nie chce sobie zamykac furtki gdyby ewentualnie z obecnym facetem mi nie wyszlo

Gość gość
Nieprawda, bo zawsze taki co usłyszy że dziewczyna nie jest nim zainteresowana zaczyna wyzywać od najgorszych. To lepiej już nic nie mówić, tylko unikać :O

Gość gość
dziś jakiego masz innego?

Gość gość
nie rozumiem pytania? "jakiego masz innego? "

Gość gość
zaprzyjaźnij się być może dowiesz się więcej

Gość gość
Nie ma zadnej sciemy, nie odzywa sie znaczy ze nie chce. Poszukaj innej.