Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobiłam źle?

Polecane posty

Gość gość

Spodobał mi się facet. Najpierw gapiłam się na niego, potem utrzymywałam kontakt wzrokowy, potem zaczęłam zagadywać, kręcić się wokół niego, przychodzić do niego pod byle pretekstem, flirtować i nawet ocierać się o tematy erotyczne i pewnego dnia podsłuchałam jego rozmowę z kumplem gdzie rozmawiali o mnie i okazało się, że on teraz będzie się próbował dowiadywać czy ja na niego lecę ! Uwaga facet ma 31 lat.

Gość gość
" że on teraz będzie się próbował dowiadywać czy ja na niego lecę" idiota ... zachowałas się jak typowy facet .... obrzydliwi kolesie :/ ale co kto lubi

Gość gość
jak przewracasz slepiami,slinisz sie,gapisz,to nie dziw,ze facet pomyslal,ze ewidentnie chcesz go do wyra.Baby to sa jednak durne:D

Gość gość
Czy wy czytacie ze zrozumieniem? On nadal nie wie czy ja na niego lecę!

Gość Meimeimei
Ocieraj się z większą mocą.

Przecież większość facetów tak właśnie działa, że ciężko im odczytać takie subtelne sygnały tylko trzeba im powiedzieć wprost. Później kobiety lamentują, że nie ma zrozumienia w związku, bo myślą, że dały wyraźne sygnały, podczas gdy facet w ogóle żadnych sygnałów nie rozszyfrował i nie wie o co są pretensje. Cała sprawa sprowadza się do tego, że nie chcesz wyjść na desperatkę zapraszając go na randkę, tylko chcesz tak zrobić żeby to on Cię zaprosił, a później w razie czego po kilku miesiącach będziesz mogła mu wypomnieć: "Ale przecież to ty mnie zaprosiłeś na randkę, a nie ja Ciebie!!!111oneoneon. To tobie bardziej zależało, a teraz wszystko niszczysz."

Gość gość
Może myśli, że tak tylko sobie żartujesz? :/ Może ma niskie poczucie wartości, albo nieśmiały strasznie jest, nie wiem. Potem tacy narzekają, że nie mogą kobiety znaleźć...

Gość gość
to leć .... fruń a najlepiej spierdalaj

Gość gość
jak myslal, ze zartuje? micha mu sie cieszyla jak mnie widzial, robil sie czerwony jak zartowalismy z podekstem to jak nie mogl rozumiec....