Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiii133

Matka obraziła moją koleżanke

Polecane posty

Gość patiii133

Moja koleżanka z którą się poznałam w tym roku przyszła dzisiaj do mnie,bo chciałyśmy iść sobie tak o pochodzić po sklepach.Dla matki problem jest taki,że ona ma grzywke zafarbowaną na niebiesko(a reszte włosów czarne) i jak wychodziłyśmy to matka powiedziała do niej "wiesz co jak możesz mieć takie włosy,przecież to nawet do kościoła wstyd iść,wyglądasz jak debil z cyrku" ,tak,nazwaja ją debilem!Ja zaczęłam wrzeszczeć do niej jak ona się zachowuje to matka wyszła.Mówiłam koleżance,by się nie przejmowała,bo matce coś odbiło. Jak mam teraz ukarać moją matke?

Gość gość
Obetnij jej niewyparzony jęzor:-D

Gość gość
ty chcesz swoja rodzicielke karac??? boze to pokolenie to gowno

Gość Ziabuos
Matka jest staroświecka i chce dla ciebie dobrze. Pewnie myśli, że skoro farbuje włosy to jest punkiem i zaraz wciągnie cię w narkotyki i seks z chłopakami. Może też myśleć, że jej rodzice się nią nie interesują skoro pozwalają jej malować włosy i nie chce dla ciebie takiego towarzystwa. Powiedz mamie, że boli cię, że obraziła twoją koleżankę przy niej i że jeżeli ma obawy to niech ci powie o nich w cztery oczy. Powiedz też mamie, że teraz się za nią wstydzisz, mów otwarcie co czujesz, bo później jak się nawarstwi to jest tylko gorzej. Koleżankę przeproś za zachowanie mamy, powiedz że jest staroświecka albo że miała ciężki dzień i wypaliła bez zastanowienia i po sprawie.