Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens się stroić jak w środku się nic nie ma?

Polecane posty

Gość gość

W głowie, w duszy, w życiu..?

Gość gość
Dlaczego takie pytanie?

Gość gość
wlasnie jest sens bo tylko to nam zostalo

Gość gość
Dlaczego takie pytanie? Bo mam wrażenie, że gdybym się stroiła to byłoby to takie oszukiwanie.. Bo skoro w środku nic nie mam, w życiu, nic sobą nie reprezentuje, nie mam nic do powiedzenia, opowiedzenia to po co się stroić, po co się ładnie ubierać, po co "wyglądać"? "Wyglądanie" mogłoby zainteresować ludzi, bo wielu z nich patrzy na wygląd, więc gdyby poznali mnie bliżej to by się rozczarowali.. bardzo.. Więc myśle sobie czy jest sens.. nie lubie oszukiwać.. nie chce nikogo rozczarowywać..

Gość gość
dziewczyno ludzie wartosciowi nie maja potrzeby sie stroic. najinteligentniejszy facet jakiego znalam chodzil w 1 swetrze caly rok, mimo, ze byl z bogatej rodziny (rodzice profesorowie) wszystkie dziewczyny sie nan niego slinily. my, jako ze nic soba nie reprezentujemy, nie jestesmy wartosciowe, inteligentne itd to musimy czyms nadrobic, no to czym jak nie wygladem? wolisz byc glupia i brzydka czy tylko glupia?

Gość gość
a z drugiej strony byc smutną i chodzić całe życie na czarno? C*****o. Nie wiem jak być coś wartą w środku, coś mieć, coś mieć w środku..

Gość gość
Wolę byc tylko głupia.. ani brzydka ani ładna.. A na pewno nie ładna i głupia.. To najgorsze co może być..

Gość gość
jako ladna i glupia masz najwieksze szanse znalezienia sobie faceta, duzo wieksze niz ladna i madra.

Gość gość
A gdzie napisalam, że szukam faceta? Nie umiesz czytać to nie odpowiadaj na temat

a ja nie widzę związku między szatą a resztą czego to niby owa szata nie zdobi jak ciuszek mi się podoba i jest osiągalny to sobie w tym chodzę i już "strojenie się" uważam jest dla pustych materialistek i panien na wydaniu co to mają presję na związek:O co innego jak ktoś to po prostu lubi;)

Gość gość
nie dosc ze jestes glupia to jeszcze chamowata, juz nikt nie odpisuje na twoj temacik, narka

Gość gość
Nie masz szacunku do żadnego tematu ani do osoby, każdy rozpieprzasz pisaniem tego samego i sprowadzaniem kobiet do jednego.

Gość gość
urazilo cie to? mowie niewygodną prawde?:D

Gość gość
No. Nie mogę przestać płakać