Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelina89_89

Ból pod brzuchem w ciązy

Polecane posty

witam jestem w 28 tygodniu ciązy i mam problem z chodzeniem wstawaniem przekręcaniem sie siadaniem i chyba dosłownie z kazdym moim ruchem ciała ponieważ czuje straszny ból pod brzuchem dokładnie to rozcięgno mięsnia skosnego zewnetrznego razem z wiązadłami pachwinowymi. Nie mam doslownie ochoty ani siły poruszać sie. Mowiłam już o tym swojej położnej ale zbytnio sie tym nie przejeła ból ten mam od jakiegos miesiaca a ona ze poczekamy moze przejdze. czy ktoraś z kolezanek miała taki problem i jak sobie z tym radzić :(

Gość gość
czasem tak bywa, kup sobie nospe

Gość gość
nospa i ćwiczenia bo to co opisujesz to ból więzadeł, możesz też skorzystać z rehabilitacji

rehabilitacje ciężko bo jestem za granica i mój język jeszcze nie jest tak dobrze obcykany ale może jakieś ćwiczenia co można samemu w domu zrobić ma ktoś coś

Gość gość
to szukaj ćwiczeń rozciągających i relaksujących dla kobiet w ciaży, poczytaj o ćwiczeniach na ból więzadeł w ciąży, na youtubie i w necie masz masę na ten temat

Gość gość
jak możesz to idź na basen

Gość eRzecznikNoSpa
Witam, informuję, iż w okresie ciąży o podaniu No-Spy zawsze decyduje lekarz. Ze względu na brak wystarczających badań, produkt No-Spa można stosować u pacjentek w okresie ciąży jedynie w przypadkach, gdy korzyść jego zastosowania przewyższa czynniki ryzyka. W razie wątpliwości proszę skontaktować się z lekarzem prowadzącym.

Gość gość
Kurde mam to samo, 32 tydzien. Nie wytrzymam tych 2 miesiecy...