Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja mama Nas zostawiła, okradła pomimo

Polecane posty

Gość gość

pomimo wszystko ją kocham, mimo, żę nie widziałam jej od dwóchlat mój ból nie ustał i dalej , każdej nocy płaczę, myślę o niej. Od początu, wychowała 8 dzieci , wszyscy jesteśmy już dorośli oprócz mojej małej siostrzycki lat 13, dlą której to ja muszę być teraz matką i sostrą, tata jest chory , nie daje rady, ja jestemna etapie konczenia klasy maturalnej. Mama zabrała wszystkie środki do życia z konta i odeszła, 30.11.2013.. nikt nie wi co się dzieję, ale domyślamy się, że prowadzenie życia na wsi nie przypadło jej do gustu, nikt jej nie wyganiał, tat z mama byli naprawdę udanym małżeństwem z 30 letnim stażem , mama miała problemy z alkoholem , próbowaliśmy z tym walczyć, na próżno . ... jest mi tak strasznie msutno gdy o piszę, bo teraz gdy ja jestem na etapie kończenia szkoły, nie mam komu się wyżalić, do kogo uśmiechnąć, przytulić poczuć tę matczyną miłość, najbardziej mi szkoda mojej siostry , strasznie przeżyła wszystko , do tej pory wszystko tkwi u niej w głowie., piszę to tuaj, nikt z moich znajomych , nawet chłopakowi nie powiedziałam jak było naprawdę, chcoaiż powinam powiedziec mu jak najszybciej. jest mi wstyd za moja matke, tak bardzo wstyd, każdy kogo znam ma kochająca mamę, , jednak z drugiej strony naprawdę ją kocham tak bardzo chciałabym ją chociaż zobaczyć.... Mogę zamnkąć oczy ,na te wszystkie rzeczy, lecz wiadomo, że wszystko będzie siedziało przez cały czas w śrdoku .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować