Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najszybszy kurs

Polecane posty

Gość gość

języka angielskiego? Jaki jest? Mam pytanie: jaki jest najlepszy kurs do szybkiej nauki języka angielskiego?

Gość gość
Callan

Gość gość
expensive?

Gość gość
Nie jest strasznie drogi ale warto.

Gość kapturniczzke
Ja chodziłam na taki intensywny do Akademii Jezykowej w Gdańsku przygtowujący do pracy opiekunki w GB, ale to nie wiem, na ile to była oosbna metoda, a na ile zbior. Na pewno direct na wymowe jest najlepsza.

Gość Karolajna

Polecam kurs językowy online na platformie TUTLO, gdzie mamy zagwarantowany elastyczny czas nauki. Sami decydujemy czego, kiedy i gdzie chcemy się uczyć. Wykwalifikowani lektorzy są dostępni od 7 do 22, a w czasie 20 minutowych lekcji intensywnie przyswaja się nowe zagadnienia 

Gość kryśka112

z Tutlo lekcje trwają 20 min? Fajna opcja dla zabieganych! Może warto spróbować, dać sobie szansę - czas postawić na rozwój

Gość Marcin
Dnia 6.11.2019 o 11:14, Gość kryśka112 napisał:

z Tutlo lekcje trwają 20 min? Fajna opcja dla zabieganych! Może warto spróbować, dać sobie szansę - czas postawić na rozwój

Tak, lekje na platformie językowej TUTLO trwają 20 min. z mozliwością przedłuzenia. Za co własnie cenię sobie ten kurs,  ponieważ jako osobie zapracowanej znacznie łatwiej mi wygospodarować czas na naukę. Polecam skorzystanie z lekcji testowej i przekonaniu się, czy takie rozwiązanie Ci odpowiada 

Gość Daria

dla mnie TUTLO to tez strzał w dziesiątkę . Maja innowacyjne podjęcie do nauczania .

Gość Karolkaaa
Dnia 15.11.2019 o 20:48, Gość Daria napisał:

dla mnie TUTLO to tez strzał w dziesiątkę . Maja innowacyjne podjęcie do nauczania .

Co to znaczy innowacyjne ? Na czym polega ?

Gość Polusiaaaa

z łatwością nauczysz się z platformą Tutlo - zajęcia trwają po 20 min, dlatego czasem nawet decyduję się na 3

Gość lila
Dnia 22.11.2019 o 11:03, Gość Karolkaaa napisał:

Co to znaczy innowacyjne ? Na czym polega ?

Kur angielskiego z Tutlo to kurs online. Mają bardzo elastyczne podejscie do klienta, lekcje odbywają się na tzw żądanie, lektorzy są dostępni dla kursantów  niemal cały dzień od 7 do 22, można się w z nimi połączyć z praktycznie każdego miejsca na świecie. Takie rowiązanie jest świetną alternatywą dla zapracowanych ludzie, którzy nie mają czasu na uczęszczanie do stacjonarnej szkoły jezykowej