Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość25e

Co was uszczęśliwia?

Polecane posty

Gość gość25e

I czy jesteście szczęśliwymi ludźmi? Bo ja tak, i to na tyle, że czuje jak mnie rozpiera radość, bo mam 25 lat i na tą chwilę czuję, że mam wszystko czego potrzebuję w życiu: - mam bardzo kochającą i zżytą ze sobą rodzinę (mam 4-k rodzeństwa i kochanych rodziców), - narzeczonego, który nie widzi poza mną świata, - jestem zdrowa i nie straszę raczej wyglądem, choć pięknością też nie jestem, - skończyłam studia, - mam ambitną i prestiżową pracę, z umową na czas nieokreślony którą dostałam w wieku 22 lat - bez znajomosci, - kupiłam sobie mieszkanie w warszawie, co prawda na kredyt ale moje; - wczoraj dostałam przelew wypłaty - prawie 5 tys. na rękę - poki co to mój rekord zarobków

Gość gość
heh to co robisz na kafe?

Gość gość
Gratulacje. Ja jestem przygnębiona, cieszę sie ze zdrowie jest, mam kochające dzieci i dach nad głowa.

Milosc, nic mnie tak nie uszczesliwia jak milosc wzajemna do odpowiedniego partnera.

Gość gość
Mnie uszczęśliwia moja żona. To jest taka zajebista kobieta pod każdym względem. Ja to mam jednak szczęście. Śpi sobie teraz smacznie.

Gość gość25e
a dlaczego miałoby mnie tu nie być? sporo czasu tu spędzam. A teraz akurat nie mogę zasnąc, to tym bardziej. O i kolejny powód do szczęścia: -zbliżają się święta, uwielbiam to radosne oczekiwanie i przygotowania a dodatkowo biorę tydzień wczesniej urlop w pracy i jadę do rodziców :)

Gość gość25e
ja teraz jestem na etapie życiowym, kiedy przeżywam uniesienie z takich głupawych powodów jak kupienie sobie pięknych dodatków do salonu, nie mam dzieci i na razie nie planuję ale myślę że to dopiero będzie prawdziwe życiowe szczęscie

Gość gość
Jeśli takie drobne rzeczy cię cieszą to jak będziesz mieć rodzinę, faceta dzieci to będziesz dziękować za każdy dzień. Tylko miłość musi być odwzajemniona bo inaczej zamieni się to w koszmar. Nie zgadzaj się nigdy na namiastkę uczuć.