Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze

Polecane posty

Gość gość

Ale tylko w ramach cwiczen na przeszłość , jestem totalnym swiezakiem, więc chętnych zapraszam poproszę znak zodiaku i imię może być wiek(czasami się przyda). I proszę o zadawanie pytań o sytuację co do których jesteście obiektywnie i weryfikację . Z góry dziękuję!

Gość gość
36 lat,wodnik,kobieta.co mnie czeka w milosci?

Gość gość
Fajnie byłoby gdyby były czytane linijki pod nagłówkiem ;)

Gość gość
no to wrozysz czy nie?

Gość gość
On powrozy robi a nie wrozy:-P

Gość gość
Renata (Baran ) lat 27 .Co mnie czeka w miłości i pracy ?Czy Rafał wróci?

Gość gość
Napisałam wyraźnie ze nie wróżę na przyszłość tylko na przeszłość. Zadajcie pytanie na rzecz sytuację czy cokolwiek z waszej przeszłości i skupcie sie na pytaniu . Musi to byc sytuacja do której nie podchodzicie emocjonalnie i jesteście obiektywni , jakaś neutralna sprawa.

Gość gość
w takim razie to jeszcze raz ja,wodnik,kobieta 36 lat.dla mnie ta sprawa juz nie ma znaczenia,ale pytam z ciekawosci.czy moj ex mnie zdradzal? czy mowil prawde ze kocha?

Gość gość
Rozumiem że pierwsze pytanie jest zweryfikowane przez Ciebie ?

Gość gość
Chodzi o to żebyście pytali w ramach ćwiczeń o cos co wiecie, a nie chcecie się dowiedzieć . Mając pewność,pomagacie mi w rozpracowaniu kart

Gość gość
Pytanie sugeruje pozytywna odpowiedz. Mam nadzieje ze karty pokazaly prawde.Tzn z drugiej strony to zle gdyby okazalo sie ze jednak zapytalas z ciekawosci. Wychodzi mi ze niestety tak, ale po cichu, była kobieta czy nawet kobiety w ukryciu, jedna na dluzej, inne mogły być poznane spontanicznie.." na jeden numerek" nie jestem pewna czy nie dorobil sie dziecka na boku.on jest bogaty?

Gość gość
nie jest bogaty,a patylam z ciekawosci,bo go nigdy nie kochalam i mam go gdzies.mialam solidne podejrzenia aby wierzyc,ze zdradza,wiec poniekad zweryfikowane;)dziecka raczej nie ma.co do tej kobiety,ktora juz niby dluzej zna,to wlasnie to podejrzewalam,ze oni tak naprawde nigdy tego nie skonczyli,no moze nie doslownie chodzili do lozka,ale cos mi mowilo,ze maja jakas niezalatwiona sprawe...dluga historia,wiec sie rozpisywac nie bede,ale to wlasnie dalo mi 99% pewnosci,ze cos jest na rzeczy.

Gość gość
A mi właśnie o to chodziło, żebyś wiedziała, wiedzialam ze z ciekawosci pytasz. Wiesz on o tym dziecku moze nie wiedziec nawet ale ja tez pewna nie jestem. Z Jak po darmowe wróżby to pierwsi jesteście ale zeby bezinteresownie pomoc to gdzie tam :))

Gość gość
tez mi wlasnie przyszlo do glowy,ze moze sam nie wiedziec,ze jest ojcem,ale to akurat moze miec kazdy facet,kobiety z roznych powodow nie mowia o ciazy.moze tez byc,ze karty pokazaly na dziecko,ale mogla ktoras dokonac aborcji,wiec nie jest ojcem...no niewazne. ale o jakiej pomocy mowisz?bo nie rozumiem.chyba niczym nie urazilam?

Gość gość
24.0579.proszę na uczucia.