Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem NAJGORSZĄ matką świata. Proszę o lincz :(

Polecane posty

Gość gość

Otóż uwaga zjadłam dziś największe opakowanie popcornu z multikina, karmię piersią, teraz moją córkę chyba boli brzuszek, popłakuje i nie może zrobić kupy. Poza tym mam jeszcze 8 kg do zrzucenia po ciąży i w ogóle nie powinnam jeść takich rzeczy. Jestem zerem, mężowi ręce opadły ;(

Gość gość
dobra a po co ten topik? Podnieca cie lincz czy co?

Gość gość
Wystarczy juz Ci chyba skoro zdajesz sobie sprawę z tego co zrobiłaś i jakie to ma skutki. Na co Ci jad obcych ludzi na forum?

Gość gość
Nie przesadzaj. Ja tez karmie, wczoraj jadlam placki tarciane, kotlety jem odkad maly skonczyl 2 tyg, popcorn tez jadlam i nic! sie mojemu nie dzieje.

Gość mama Natanka
Kochana tez mam takie słabości , chodz mojemu maluszkowi nic nie jest bo od poczadku jem wszystko !!:) , zjedz jak najszybciej ze trzy duze jabłka, i za dwie trzy godziny bedzie to w mleku i mala zrobi kupkę :):) , a mąż niech sie jebnie w łeb A przeproszeniem bo mnie moj tak samo wkurza bo nie wie hak to jest ograniczac to co dobre pozdrawiam ;)

Gość mama Natanka
Tak samo wczoraj zjadlam całą czekolade, a potem dwa jabłuszka i maly zrbil dzisiaj juz dwie kupki .. :):)

Gość gość
To co dobre? Moze i smaczne jest to dla was ale nie dla dziecka i poza jedynie smakiem jaki wam odpowiada nic dobroci z tego nie płynie. Jak widac dziecko autorki nie podziela jej entuzjazmu co do popcornu. Chcesz kp to miej umiar i odżywiaj sie zdrowo bo po takim jedzeniu jaki serwujecie do swojego żołądka watpię ze mleko macie takie super hiper jak to sie tu na Kafe zwykło wmawiać matka karmiącym mm. Jecie tluste, smażone, zapijacie cola, palicie papierosy, pijecie alkohol i bierzecie tabletki antykoncepcyjne-no samo zdrowie! Smacznego. Kukurydza jest dobra na pasze dla zwierząt ewentualnie jak juz trzeba ja gdzies ulokować.

Gość gość
jebnij sie 12:30 trzeba jesc wszystko bo inaczej nie dostarczasz maluchowi odpowiednich wartosci ..myslisz ze jak wpiertolisz tylko kurczaka i ryż to twoj bachor bedzie mial jakies witaminy

Gość gość
Od kiedy wszystko? Od coli masz jakies witaminy? Od smazeliny tez? Sama sie jeb/nij w ten pusty łeb moze zmądrzejesz. O zdrowym odżywianiu wy wiecie tyle co nic a piejecie z zachwytu bo kp. Zrecie syf a pozniej 8kg nadwagi-no napewno ze zdrowej i zbilansowanej diety! Kurczaka akurat nie polecam w dużych ilościach podobie ryżu ale o innym mięsie czy o rybach lub warzywach to juz nie słyszałaś? Wyobraz sobie ze jest wiele innych dań niz kurczak z ryżem ale to trzeba gdzies zajrzeć poza Kafe i wyściubić nos ze swojej wioski

Gość gość
tiaa... lepsze pewnie mm z olejem palmowym w składzie...

Gość gość
O robakach w mm nie wspominając

Gość gość
Takie matki ktore żywią sie chipsami i cała reszta tez pochłaniają tłuszcz palmowy to tak na marginesie.